Τρία αδέλφια συνελήφθησαν για το θάνατο του οπαδού της Λα Κορούνια

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε την Τετάρτη (3/12) τρία αδέλφια που σχετίζονται άμεσα με τη δολοφονία του οπαδού της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, σε συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τρία αδέλφια συνελήφθησαν για το θάνατο του οπαδού της Λα Κορούνια

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα elmundo.es η αστυνομία συνέλαβε το απόγευμα της Τετάρτης (3/12) στο Ποθουέλο ντε Αλαρκόν της Μαδρίτης τρία αδέλφια τα οποία κατηγορούνται πως έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην επίθεση στον οπαδό της Ντεπορτίβο, Ρομέρο Ταμποάδα. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως οι 3 συλληφθέντες σχετίζονται με τη δολοφονία του 43χρονου άνδρα, ο οποίος σκοτώθηκε από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και την σπλήνα. Πιστεύεται πως τουλάχιστον 2 από τους 3 είχαν επιτεθεί στον θανόντα λίγο πριν πέσει στο ποτάμι "Μανθανάρες".

Στο πλαίσιο της έρευνας υπήρξε επίσης ανάλυση των εικόνων που καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Επιπλέον, πολλά μέλη των "Frente" της Ατλέτικο, έχουν επιβεβαιώσει πως οι συλληφθέντες είχαν εμπλακεί στα επεισόδια. Τουλάχιστον ένας από αυτούς έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, ενώ ανήκουν σε ομάδες που συνδέονται με την άκρα δεξιά.

Οι κρατούμενοι αναμένεται να περάσουν την πόρτα του δικαστηρίου το πρωί της Παρασκευής (5/12).

Όσον αφορά τους 21 που είχαν συλληφθεί λίγη ώρα μετά τα τρομερά επεισόδια, αφέθηκαν ελεύθεροι ύστερα από απόφαση του δικαστή, όμως η αστυνομία αναμένεται να προσφύγει κατά της απόφασης, καθώς θεωρεί πως 9 από τους οπαδούς είχαν ενεργή συμμετοχή στα επεισόδια, όπως καταγράφεται από τη δική της έκθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK