Τρία χρόνια Λάζαρ

Μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Ρουμάνου μέσου που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ολοκληρώνει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ (VIDEOS).

Τρία χρόνια Λάζαρ

Ο Λάζαρ μαζί με τους Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη, Γεωργιάδη, Λίνο, Κατσικά, Γλύκο και Γιακουμή, αποτελούν τους παλαιότερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος, πάντως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα προσθέσει στο ενεργητικό του άλλες στιγμές με την φανέλα του "Δικεφάλου", αφού θα ολοκληρώσει φέτος το καλοκαίρι την παρουσία του στην Τούμπα, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ για τον Λάζαρ θα είναι σίγουρα ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό κεφάλαιο. Κι αυτό γιατί ο διεθνής Ρουμάνος μέσος βγήκε για πρώτη φορά να παίξει ποδόσφαιρο εκτός των συνόρων της χώρας του στα 30 του χρόνια, για λογαριασμό του "Δικεφάλου". Μέχρι τότε τον είχε "σκλαβώσει" η Σπορτούλ και η Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ηταν προσωπική επιλογή του Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος το καλοκαίρι του 2011 του άνοιξε την πόρτα του ΠΑΟΚ και από τότε ο Λάζαρ μέτρησε 120 αγώνες με την φανέλα του "Δικεφάλου" και εννιά τέρματα. Εγραψε το πρώτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 28/7/11, στη Νορβηγία κόντρα στην Βαλερένγκα, ενώ την πρώτη του σεζόν στον "Δικέφαλο" είχε μοιράσει και πέντε ασίστ.

Μάλιστα, ο Λάζαρ πρόσφερε μερικές φανταστικές στιγμές το διάστημα που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, όπως το γκολ... ποίημα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό (1-4) την σεζόν 2012-13.

Δείτε χαρακτηριστικά πλάνα με πρωταγωνιστή τον Λάζαρ:

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-4

ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK