Τρία "εγκλήματα" έκανε η Γιουνάιτεντ κατά τον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε ποιους τρεις ποδοσφαιριστές, που έχουν αποχωρήσει, δεν θα πουλούσε με οποιοδήποτε κόστος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας ένα χρόνο νωρίτερα. Διαβάστε ποιοι είναι.

United manager Jose Mourinho gestures at the end of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. United won 1-0. (AP Photo/Dave Thompson)
Mourinho AP

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο BBC ο Ζοζέ Μουρίνιο και συγκεκριμένα στον παλαίμαχο άσο Γκάρι Λίνεκερ. Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος απάντησε σε μία ερώτηση που αφορά το ρόστερ της Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα αν βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας νωρίτερα, ποιους παίκτες δεν θα πουλούσε με τίποτα. Η απάντηση του ήταν αναμενόμενη και ταυτόχρονα προκάλεσε εκπλήξεις.

"Δεν θα άφηνα να φύγουν οι Άνχελ Ντι Μαρία, Ντάνι Γουέλμπεκ και ο Τσιτσαρίτο. Ούτε για αστείο δεν θα τους πουλούσα", απάντησε χαρακτηριστικά. Και οι τρεις αποχώρησαν από την Γιουνάιτεντ από το 2014 μέχρι και το 2015 με τον Αργεντινό να φέρνει τα περισσότερα χρήματα.

Photo credit: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK