"Τρία στα τρία" ο Εργοτέλης, Νίκη... στο τέλος

Με το γνωστό 1-0 ο Εργοτέλης έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα και αποτελεί τη μοναδική ομάδα που παραμένει χωρίς απώλεια μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών της Football League. Στα τελευταία λεπτά επιτεύχθηκε η νίκη της Νίκης Βόλου επί του Ηρακλή με το ίδιο σκορ.

"Τρία στα τρία" ο Εργοτέλης, Νίκη... στο τέλος

Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς πήρε τη σκυτάλη από τον Ντάριο Ζαχόρα, ο οποίος είχε σκοράρει στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές, χαρίζοντας την τρίτη νίκη στον Εργοτέλη. Στο πρώτο ημίχρονο η κρητική ομάδα είχε την κατοχή, αλλά το θέαμα ήταν φτωχό. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία για την "ελαφρά ταξιαρχία" που είχε τη συμπαράσταση 6 φιλάθλων της! Το τρομερό σουτ του Τσιλιγκίρι από το ύψος της μικρής περιοχής αποκρούστηκε, όμως, από τον Αθανασίου. Τελικά η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς πήρε το τρίποντο στο 79' με κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη.

Εργοτέλης (Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γεωργίου (46' Πίτσος), Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο (78' Ευαγγέλου), Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χαντί, Ζαχόρα (59' Ουέλινγκτον), Δωματάς.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κωσταντίνου (83' Χατζηζήσης), Τσιλιγκίρης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Καμαρά (80' Αντωνόπουλος), Ντουτσαρίδης, Χιντζίδης, Διαμαντίδης (72' Καραχάλιος), Μανιάς.

"Τρία στα τρία" ο Εργοτέλης, Νίκη... στο τέλος

Νίκη Βόλου - Ηρακλής 1-0

Φινάλε βγαλμένο από σενάριο του Άλφρεντ Χίτσκοκ εκτυλίχθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς η Νίκη Βόλου πήρε τους τρεις βαθμούς με γκολ του Μήτση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Το ματς ήταν μοιρασμένο σε γενικές γραμμές. Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν μέτριο, ενώ στο δεύτερο ο ρυθμός ανέβηκε και υπήρξαν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Όλα έδειχναν ότι οι αντίπαλοι θα μοιράζονταν το βαθμό, όταν μετά από κόρνερ του Τάντιτς, κεφαλιά του Σαμαρά και νέα κεφαλιά του Μήτση στο 92', η θεσσαλική ομάδα πήρε το τρίποντο και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Νίκη Βόλου (Αμανατίδης): Καρακούτσης, Ψιάνος, Μήτσης, Βέρτζος, Καρατζάς (46' Σαμαράς), Ριζογιάννης, Κυριάκος, Τάσιτς, Πουρτουλίδης (74' Ουέλινγκτον), Τάντιτς, Γιάκομπ (65' Σκούφαλης).

Ηρακλής (Στράντζαλης): Φιρινίδης, Λόπες, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος, Τροΐρης, Λιαπάκης, Χιονίδης (84' Ισαάκ), Παπαστεργιανός, Στεφανίδης (74' Κωνσταντινίδης), Κριβόκαπιτς (60' Νατσιόπουλος), Μίχος.

"Τρία στα τρία" ο Εργοτέλης, Νίκη... στο τέλος

Φωκικός - Παναιτωλικός 0-1

Έχοντας τη συμπαράσταση 200 οπαδών του, ο Παναιτωλικός των πολλών απουσιών υποχρέωσε το Φωκικό στην πρώτη του ήττα. Ο γρήγορος ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου ευνόησε την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου που με το γκολ του Σφακιανάκη στο 39ο λεπτό πήρε τους τρεις βαθμούς. Το δεύτερο μέρος κύλησε αθόρυβα, γεγονός που συνέβαλε στην άνετη, όπως αποδείχθηκε, επικράτηση των φιλοξενούμενων. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του αγρινιώτικου συλλόγου και πρώτη εκτός έδρας.

Φωκικός (Βαζέχα): Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο, Λίτσος (63' Παπαζούδης), Κωστόπουλος, Τετέ, Σκαρίμπας (46' Γκόμες), Ταμπάκης, Θέος (51' Αμπντουραχμάνι), Ευσταθίου, Μπουλούλης.

Παναιτωλικός (Καραγεωργίου): Τακίδης, Μητρόπουλος, Γκόλιας, Αγκουάρο, Ιωάννου, Κούσας, Μπογκντάνοβιτς (79' Γιάνεφ), Σφακιανάκης, Μύγας (68' Δάρλας), Κουτσοσπύρος, Φαβάλι (85' Πασάς).

"Τρία στα τρία" ο Εργοτέλης, Νίκη... στο τέλος

Καλλιθέα - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-2

Έπειτα από ένα χορταστικό τελευταίο εικοσάλεπτο, η Καλλιθέα επικράτησε 3-2 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και επέστρεψε στις επιτυχίες. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες στο 27', το 43' και το 45', όμως, η ομάδα του Νίκου Παντέλη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ (στο 43' με δυνατό σουτ του Ντακόλ). Όταν ο τελευταίος έκανε το 2-0 στο 69' με ωραίο πλασέ, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει, αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο είχε μπόλικο σασπένς. Αρχικά ο Σερέτης μείωσε με κεφαλιά στο 80', τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαρουκάκης με κοντινή προσπάθεια ξανάδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους, ενώ στο 90' ο Φάμπιο με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Πλάτανος (55' Ρουσάκης), Αρβανίτης, Καλτσάς, Σταύρου, Κατσικογιάννης, Μαρουκάκης, Ντα Σίλβα (79' Φουντουκίδης), Ατματζίδης (52' Φαρινόλα), Ντακόλ.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Καρπαθάκης, Σερέτης, Φελίπε, Σπαθάρας, Καρακάσογλου (46' Στεργίδης), Ιορδανίδης (62' Σκέμπης), Στεφανίδης, Τσιάμης, Κυριακίδης (72' Σιδηρόπουλος), Φάμπιο.

"Τρία στα τρία" ο Εργοτέλης, Νίκη... στο τέλος

Παναχαϊκή - Καβάλα 0-1

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για 25 λεπτά, η Καβάλα επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής, σε ένα ματς που η είσοδος για τους φιλάθλους ήταν ελεύθερη. Οι "αργοναύτες" εκμεταλλεύθηκαν την πολύ καλή απόδοση που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο και απέδρασαν από την Αχαΐα. Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα λίγο έλειψε να τους "κρεμάσει", καθώς δέχθηκε δύο κίτρινες μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και αποβλήθηκε στο 65ο λεπτό, αλλά ο Αναστασόπουλος είπε την τελευταία λέξη στο 87ο λεπτό. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αποστολίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα (έβγαλε με τα ακροδάχτυλα την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη), εξασφαλίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Παναχαϊκή (Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Ντίνας, Ντιόγκο, Γκούρτσας (65' Κοιλιάρας), Βασιλαντωνόπουλος (46' Κωνσταντινίδης), Μαπούκου.

Καβάλα (Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιέ (85' Πλιάγκας), Ενσαλίβα, Χλωρός (68' Αναστασόπουλος), Μοκάκε, Ντος Σάντος, Μπρατσιάνι (77' Μιγιάτοβιτς).

"Τρία στα τρία" ο Εργοτέλης, Νίκη... στο τέλος

Βύζας Μεγάρων - Εθνικός Γαζώρου 0-0

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Βύζας Μεγάρων και Εθνικός Γαζώρου, με αποτέλεσμα αμφότεροι να μείνουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγόπουλος που με τις επεμβάσεις του στο πρώτο ημίχρονο κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα είχε τον έλεγχο στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες.

Βύζας Μεγάρων (Τζαναβάρας): Παναγόπουλος, Μπιτσάκος, Κρητικός (66' Διαμαντόπουλος), Θ. Βλάχος (55' Αρναρέλης), Μανδύλης, Ντιαλό, Ρεκλείτης, Ταμπάκης, Βελέτης, Κοκόλης (82' Ζούμας), Γρομητσάρης.

Εθνικός Γαζώρου (Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Κατσαβάκης (82' Καπίας), Μουσικάκης, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης, Ναλμπάντης, Γκόγκας (67' Κρυστάλλης), Μπεκιάρης, Ζιγκερίδης (65' Νίρλας).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Καλλιθέα - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-2

(43', 69' Ντακόλ, 84' Μαρουκάκης / 80' Σερέτης, 90' Φάμπιο)

Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 1-0

(79' Γιοβάνοβιτς)

Φωκικός - Παναιτωλικός 0-1

(39' Σφακιανάκης)

Παναχαϊκή - Καβάλα 0-1

(87' Αναστασόπουλος)

Βύζας Μεγάρων - Εθνικός Γαζώρου 0-0

Νίκη Βόλου - Ηρακλής 1-0

(92' Μήτσης)

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής (16:00)

Θρασύβουλος - Καλλονή (16:00)

Ηρακλής Ψαχνών - Δόξα Δράμας (16:45)

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου (19:00)

ΡΕΠΟ: Πιερικός

ΤΟ LIVE ΤΟΥ CONTRA.GR

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK