Τριετής ανανέωση Φρίντελ-Μπλάκμπερν

Τριετής ανανέωση Φρίντελ-Μπλάκμπερν
Στο δυναμικό της Μπλάκμπερν τουλάχιστον μέχρι το 2008 θα ανήκει ο Μπραντ Φρίντελ. Ο Αμερικανός τερματοφύλακας είχε συμβόλαιο με την ομάδα του Μαρκ Χιουζ για έναν ακόμη χρόνο, αλλά παρά τα 34 του χρόνια αποφάσισε να μείνει στο "Ιγουντ Παρκ", το οποίο ίσως ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.

"Eίμαι αρκετά χαρούμενος. Πιστεύω ότι το τεχνικό επιτελείο έχει κάνει καλή δουλειά και δείχνει ότι θέλει να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Θέλουν να μας φέρουν...πίσω και ειδικά στα χρόνια που η ομάδα έδινε μάχη για μία ευρωπαϊκή θέση", δήλωσε ο Φρίντελ στην "Lancashire Evening Telegraph", που πριν από λίγο καιρό αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Θέλοντας να εξηγήσει πως μένει σε καλή κατάσταση ο Αμερικανός τόνισε: "Ημουν πάντα κάποιος που προσπαθούσα να κρατιέμαι σε φόρμα και πιστεύω ότι έχω ακόμα 4-5 χρόνια ποδόσφαιρο, οπότε γι' αυτό υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Στο τέλος της νέας συμφωνίας θα θέλω να παίξω για άλλον έναν χρόνο, αλλά και τώρα καλά είναι", ήταν τα λόγια του πρώην τερματοφύλακα της Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK