Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για Διαγόρα

Στην απόκτηση δύο Βαλκάνιων επιθετικών, του Μπλάκογια Γκεσόσκι από τα Σκόπια και του Ζόραν Ράγιοβιτς από τη Βοσνία, προχώρησε ο Διαγόρας, καλύπτοντας έτσι τις θέσεις των Σολάκη και Μιλόσκοβιτς. Το απόγευμα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για Διαγόρα

Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους με τον Διαγόρα με προοπτική ανανέωσης, ενώ ήδη έχουν σταλεί τα σχετικά έγγραφα στην ΕΠΟ προκειμένου να εκδοθούν έγκαιρα τα δελτία και να προλάβουν τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Γκεσόσκι είναι 28 ετών, προέρχεται από τη Μέταλουργκ και έχει βγει τρεις φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του, σημειώνοντας 19, 16 και 26 γκολ αντίστοιχα.

Το έτερο απόκτημα της ομάδας της Ρόδου, ο Ράγιοβιτς, είναι 30 ετών και το 2005 αναδείχτηκε καλύτερος Βόσνιος ποδοσφαιριστής με την ομάδα της Ζρίνσκι. Έχει αγωνιστεί σε πολλούς συλλόγους του εξωτερικού όπως η Λίτεξ και η Χάιντουκ.

Τέλος, το απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Νίκου-Κοσμά Γεωργιάδη. Ο 26χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τα Γιάννινα και αποτελεί την 5η μεταγραφή του Διαγόρα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Γεωργιάδης έχει 97 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες και έχει σκοράρει έξι φορές.

Στο μεταξύ ο Διαγόρας πέρα από τα μεταγραφικά προετοιμάζεται και για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Ο Γιώργος Φοιρός δεν αντιμετωπίζει κάποιο μεγάλο πρόβλημα, αλλά από τα νέα πρόσωπα μόνο οι Χατζής, Μπελεγρίνης είναι σίγουρο ότι θα παίξουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK