ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τριπλή βράβευση για Μαντούκα, Παπασταθόπουλο, Μπλάνκο

Τα βραβεία για τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) και το καλύτερο γκολ (Best Goal) της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, καθώς και αυτό για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής, απονεμήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (2/11) στους Σωκράτη Παπασταθόπουλο (MVP 6ης αγωνιστικής), Ισμαέλ Μπλάνκο (Best Goal 6ης αγωνιστικής) και Γκουστάβο Μαντούκα (Best Goal 5ης αγωνιστικής) της ΑΕΚ.

Τριπλή βράβευση για Μαντούκα, Παπασταθόπουλο, Μπλάνκο
Τα βραβεία για τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) και το καλύτερο γκολ (Best Goal) της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, καθώς και αυτό για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής, απονεμήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (2/11) στους Σωκράτη Παπασταθόπουλο (MVP 6ης αγωνιστικής), Ισμαέλ Μπλάνκο (Best Goal 6ης αγωνιστικής) και Γκουστάβο Μαντούκα (Best Goal 5ης αγωνιστικής) της ΑΕΚ, νικητές των αντίστοιχων διαγωνισμών που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Την απονομή στους τρεις παίκτες της ΑΕΚ έκανε ο παλιός παίκτης της ομάδας, Γιώργος Κούτουλας.

Βράβευση Γκουστάβο Μαντούκα (Best goal 5ης αγωνιστικής, για το γκολ που πέτυχε στη νίκη 1-0 επί της Λάρισας στο ΟΑΚΑ)

Γιώργος Κούτουλας: “Συγχαρητήρια στον Μαντούκα για το γκολ που πέτυχε με την Λάρισα, για το οποίο του δίνουμε αυτό το βραβείο. Η συνολική προσπάθεια της ομάδας βοηθάει τους παίκτες να διακριθούν. Εύχομαι κάποιος παίκτης της ΑΕΚ, ένα δικό μας παιδί, να παίρνει κάθε αγωνιστική τουλάχιστον το ένα από τα δύο βραβεία που έχει θεσπίσει ο ΠΣΑΠ, μέσω της συμμετοχής των φιλάθλων”.

Γκουστάβο Μαντούκα: “Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο αυτό και την αναγνώριση προς το πρόσωπό μου. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να υπάρχει αναγνώριση για τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα”.

Βράβευση Σωκράτη Παπασταθόπουλου (MVP 6ης αγωνιστικής, για την απόδοσή του στη νίκη 1-0 επί της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια)

Γιώργος Κούτουλας: “Συγχαρητήρια και στον Σωκράτη. Είναι ένα νέο ταλέντο της χώρας μας και αποδεικνύει την αξία του όποτε του δίνεται η ευκαιρία να παίζει. Του εύχομαι υγεία και πιστεύω ότι έχει πολλά να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην Εθνική ομάδα στο μέλλον”.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: “Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε ως πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής. Αυτό μου δίνει τη δύναμη και τη χαρά να προσπαθήσω να διακριθώ κι άλλες φορές και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της”.

Βράβευση Ισμαέλ Μπλάνκο (Best goal 6ης αγωνιστικής, για το γκολ που πέτυχε στη νίκη 1-0 επί της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια)

Γιώργος Κούτουλας: “Το τρίτο βραβείο πηγαίνει σε έναν ποδοσφαιριστή που είναι λίγο καιρό κοντά μας, αλλά έχει ήδη αποδείξει την αξία του με τα γκολ που έχει πετύχει ως τώρα. Εχει πολλά ακόμα να δώσει στην ΑΕΚ και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι”.

Ισμαέλ Μπλάνκο: “Είμαι χαρούμενος που παίρνω αυτό το βραβείο. Περισσότερα βραβεία έχω πάρει στην Ελλάδα, παρά στην Αργεντινή (σ.σ. είχε βραβευτεί και με το Best Goal της 2ης αγωνιστικής) ! Η ομάδα δουλεύει σε υψηλό επίπεδο και οι σχέσεις μου με όλους στην ΑΕΚ, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, είναι καλές. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο ώστε να έρθουν πολλές επιτυχίες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ