"Τρίποντο" με Μπρίτο οι Πόντιοι, νίκησε και ο Πανσερραϊκός!

Έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία ο Μπρίτο φόρεσε ξανά τη φανέλα του Απόλλωνα και με δικό του γκολ χάρισε την εκτός έδρας νίκη στους Πόντιους κόντρα στον Αιγινιακό. Ηττήθηκε στις Σέρρες ο Εργοτέλης με 2-0 από τον Πανσερραϊκό.

"Τρίποντο" με Μπρίτο οι Πόντιοι, νίκησε και ο Πανσερραϊκός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλων Πόντου μέσα στο Αιγίνιο επί του τοπικού Αιγιανιακού. Τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν από έναν βαθμό, όντας κολλημένες στο 0-0 ο πολύπειρος Μπρίτο που επέστρεψε στην Καλαμαριά έπειτα από 10 χρόνια με δικό του γκολ στο 84' έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του αφού το 1-0 δεν . Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου.

O Αιγιανιακός είχε το πάνω χέρι στη ροή της αναμέτρησης, δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Νικολαΐδη δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, γεγονός που το... πλήρωσαν έξι λεπτά πριν το τέλος του ματς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος (90' Σισέ), Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Ζούρκος (58' Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος (73' Τσολακίδης), Γκατσολάλι, Σοφιάνης, Δωματάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης (56' Μιλοσάβλιεβ), Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ενλουντουλού, Καλογέρης (88' Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Κυβελίδης (69' Μπρίτο).

"ΚΑΘΑΡΙΣΕ" Ο ΓΚΟΥΡΤΣΑΣ

Για τον έκτο όμιλο συγκρούστηκαν ο Πανσερραϊκός με τον Εργοτέλη στις Σέρρες. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες η κάθε μία ωστόσο οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν λιγότερο από την αποβολή του Στέργιου Τσιμίκα στο 81' καθώς είχαν "καθαρίσει" το ματς με 2-0 από το 48'. Σκόρερ για τον Πανσερραϊκός ήταν οι Πόζογλου (38') και Γούρτσας (48' πέναλτι). Οι Κρητικοί έμειναν με 10 από το 37' και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Για τον Εργότελη τα πράγματα... στράβωσαν από τη στιγμή που έμεινε με 10, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή μπορούσε και πίεζε τους γηπεδούχους, χάνοντας ευκαιρίες.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης (66' Σιάκκας), Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσιμίκας, Τσαμούρης, Πόζογλου, Γκέκας (62' Παπουτσογιαννόπουλος), Ρούτσης (74' Τζιτζακαλάκης), Γκούρτσας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπούζας (67' Μαζουλουξής), Βογιατζής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (81' Ροβίθης), Μπουτσάκης (86' Ιατρούδης), Σταματάκος, Κάιπερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK