Τρίτη και φαρμακερή με... άτυχο τον Πετκάκη

Το τρίτο κρούσμα απειθαρχίας που έκανε την εμφάνισή του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν και αυτό που τιμωρήθηκε.

Τρίτη και φαρμακερή με... άτυχο τον Πετκάκη

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Το τρίτο κρούσμα απειθαρχίας που έκανε την εμφάνισή του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν και αυτό που τιμωρήθηκε. Μπορεί οι Παπαδόπουλος του Άβελ (κόκκινη κάρτα) και Ματσέι Μουράφσκι (αποχώρησε από τον πάγκο) να τη… γλίτωσαν, ωστόσο ο Δημήτρης Πετκάκης τιμωρήθηκε αυστηρά από τη διοίκηση των "κοκκινόμαυρων". Ο νεαρός δεξιός αμυντικός θα πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ, καθώς η συμπεριφορά του προς τον διαιτητή Δέτση στο ματς με τη Λάρισα κρίθηκε ανάρμοστη. Εξάλλου, θα στερήσει αναίτια τις υπηρεσίες του από την ομάδα για τέσσερις αγωνιστικές (τιμωρία από ΕΠΑΕ για την αποβολή).

Συνεπώς θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης θα λείψει και ο τραυματίας Παπαδόπουλος του Χρήστου. Ο τελευταίος πέρασε την Πέμπτη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Τις θέσεις των δύο προαναφερθέντων στις πτέρυγες της άμυνας θα πάρουν οι Καραλιόπουλος (δεξιά) και Παρμαξίδης (αριστερά) με τον Κοκότοβιτς να προβαίνει, μην έχοντας άλλες επιλογές, σε αλχημείες.

Την Πέμπτη αναμένεται να λυθεί η... παρεξήγηση του Παπαδόπουλο του Αβελ με τον Ντράγκαν Κοκότιβιτς. Ο έμπειρος αμυντικός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Ηλία Δαμήλο, προκειμένου να λάβει εξηγήσεις για τον παραγκωνισμό του από την ομάδα. Δεν αποκλείεται λοιπόν, εφόσον οι δυο άνδρες αναλύσουν την κατάσταση, ο Παπαδόπουλος να επανέλθει -τουλάχιστον- στην αποστολή από την ερχόμενη αγωνιστική.


News 24/7

24MEDIA NETWORK