Τρίτη και... φαρμακερή πρόταση Μίτσελ για Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ άνοιξε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό και ο πρώην "ερυθρόλευκος" Μίτσελ είναι έτοιμος για μία ακόμα προσπάθεια για να πάρει σε ομάδα του τον Σουηδό φορ!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένας από τους παίκτες στον οποίο ο Μίτσελ είχε τεράστια εκτίμηση, την εποχή που εργάστηκε στην Ελλάδα στον πάγκο του Ολυμπιακού, ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, και η εξαιρετική αυτή άποψη του Ισπανού για τον στράικερ του Παναθηναϊκού διατηρήθηκε ακόμα και όταν έφυγε από την Ελλάδα.

Όταν πήγε στην Μαρσέιγ είχε επιχειρήσει άλλωστε δύο φορές να προσεγγίσει τον Μπεργκ για να τον πάει στην Γαλλία, όμως δεν τα κατάφερε, με την πόρτα τόσο του παίκτη όσο και των "πρασίνων" να είναι ερμητικά κλειστή.

Δεν το έβαλε όμως κάτω η άλλοτε μεγάλη δόξα της Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν από λίγο καιρό (συγκεκριμένα πριν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό) ρώτησε ξανά για τον Μπεργκ ενώ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της κορυφαίας σουηδικής ιστοσελίδας Aftobladet "η Μάλαγα του Μίτσελ όχι απλά ενδιαφέρεται για να εντάξει στο δυναμικό της τον Μπεργκ αλλά αποτελεί και τον Νο 1 στόχο για την επίθεσή της".

Και οι Σουηδοί όπως γράφει η διαδικτυακή έκδοση της κορυφαίας σουηδικής ιστοσελίδας Aftobladet αποκαλύπτουν πως η Μάλαγα του Μίτσελ όχι απλά ενδιαφέρεται για να εντάξει στο δυναμικό της τον Μπεργκ αλλά αποτελεί και τον πρώτο στόχο για την γραμμή κρούσης.

To ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως ο Μίτσελ προορίζει τον Μπεργκ για διάδοχο του Σάντρο που επίκειται να παραχωρηθεί στην Έβερτον ενώ στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του επιθετικού του Παναθηναϊκού που αναφέρει μεταξύ άλλων: "Είναι μία φήμη, αλλά το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον για κάθε ποδοσφαιριστή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK