ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη πρόταση της Γκενκ για Τόζερ

Δεν το βάζει κάτω η Γκενκ για τον Ντάνιελ Τόζερ.

Τρίτη πρόταση της Γκενκ για Τόζερ
Ο βελγικός σύλλογος κατέθεσε ακόμη μία πρόταση -τρίτη- για τον Ούγγρο μέσος της ΑΕΚ, η οποία φτάνει το 1 εκατομμύριο 250.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ δεν έχει απορρίψει ακόμη την πρόταση της Γκενκ για τον Τόζερ, αν και τη θεωρεί χαμηλή. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά πετάει το γάντι στους Βέλγους και περιμένει μια νέα ολίγον βελτιωμένη προσφορά για τον παίκτη, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πει το ναι.

Οπως όλα δείχνουν το σήριαλ θα έχει κι άλλα επεισόδια, αφού η Γκενκ δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει την υπόθεση κι αυτό φάνηκε από την τρίτη πρόταση που κατέθεσε.

Στο μεταξύ, ο 29χρονος τερματοφύλακας της Σαν Λορέντζο, Σεμπάστιαν Σάχα φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή να παρακολουθείται από την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι η Ενωση εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Σάχα είναι Αργεντινός και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, το 2002 είχε αναδειχτεί καλύτερος γκολκίπερ του πρωταθλήματος, ενώ τον ίδιο τίτλο πήρε στη διοργάνωση του Κόπα Λιμπερταδόρες το 2007.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK