Τρώγοντας όλη μέρα: μία βάρδια στο Contra.gr

Εννοείται πως πεινάμε σε κάθε αγώνα. Εννοείται πως τρώμε σε κάθε αγώνα. Εννοείται πως κάθε μέρα ακολουθείται ένα συγκεκριμένο τελετουργικό.

Τρώγοντας όλη μέρα: μία βάρδια στο Contra.gr

Τα παιδιά εδώ στο Contra.gr τρώνε. Κι όταν λέμε τρώνε, τρώνε πολύ. Μεγάλες ποσότητες, πολλές φορές την ημέρα, μεγάλα γεύματα. Καμία σχέση δηλαδή με ένα σωστό διατροφολόγιο.

Την ημέρα που η Εθνική Ελλάδος έπαιζε με την Ακτή Ελεφαντοστού την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, η βάρδια άρχισε από νωρίς. Νωρίς το μεσημέρι. Τόσο νωρίς που ήρθαμε πεινασμένοι για... πρωινό, στη συνέχεια θέλαμε μεσημεριανό, αργότερα ψάχναμε κάτι να τσιμπήσουμε για την απογευματινή λιγούρα και το βράδυ, πριν το ματς, στρωθήκαμε για το βραδινό μας (το ίδιο κάναμε και μετά το παιχνίδι, όπως θα δείτε παρακάτω).

Η βάρδια είχε 7 άτομα, άρα 7 στομάχια, 7 διαφορετικές επιλογές, 7 διαφορετικά πιάτα. Άρα, deliveras.grείπε ο Καραϊνδρος. Ό,τι σηκώνει η όρεξή του καθενός, από διαφορετικά μαγαζιά, στην ίδια παραγγελία. Υπάρχει αυτό, το έχουν φτιάξει 'Ελληνες, είναι δυνατόν? Όμως υπάρχει και έγινε πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας. Πιο εύκολο και από το πλασέ του Σάμαρη απέναντι στον Μπαρί.

Τρώγοντας όλη μέρα: μία βάρδια στο Contra.gr
Τρώγοντας όλη μέρα: μία βάρδια στο Contra.gr

Σουβλάκια θέλεις ο ένας; Πίτσα ο άλλος; Κρέπες ο παραδίπλα; Τα πάντα όλα στο siteή στο app, σε μία παραγγελία. Απίθανο αν σκεφτείς ότι σπαταλούσες τουλάχιστον μία ώρα για να πείσεις τους φίλους σου ότι είναι προτιμότερο να φάτε πίτσα από σουβλάκια που ζητούσε η πλειοψηφία.

Τρώγοντας όλη μέρα: μία βάρδια στο Contra.gr

Η βάρδια της Τρίτης, λοιπόν, άρχισε με καφέδες και κρέπες αλμυρές και γλυκές. Δόξα τον θεό delivera που μας προσέχει μη χάσουμε κανένα κιλό, "Sugar inn" λοιπόν και με δύο αλμυρές κρέπες τσιμπήσαμε και την γλυκιά δώρο. Ρωτήστε τον Καραΐνδρο που έζησε αυτή τη μοναδική εμπειρία να φάει τρεις κρέπες σε 20 λεπτά.

Το μεσημέρι έπρεπε να αποφασίσουμε τι θα φάμε, αλλά όπως είπαμε να' σαι καλά deliveraκαι αυτοί οι άγιοι άνθρωποι που σε δημιουργήσαvε.Άρα το μενού περιλάμβανε τα πάντα όλα. Μακαρονάδες για τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Κώστα Μπράτσο, πίτσα για τον Θέμη Καίσαρη, μπέργκερ για τον Μάνο Ανδρουλάκη και τον Γιάννη Ζωιτό, σουβλάκια για τον Νίκο Γιαννόπουλο και τον Σταύρο Καραΐνδρο (κάτι ελαφρύ μετά τις κρέπες) και σαλάτα για τη Μαρίνα Στρίγγα, που τρόμαξε με τους... παμφάγους που συνεργάζεται.

Τρώγοντας όλη μέρα: μία βάρδια στο Contra.gr

Βέβαια για να πάρει την απόφαση του ο καθένας δεν ήταν και εύκολο με τόσες προσφορές, ας όψεται η κρίση! Έκπτωση 50% για 1 πίτσα + 2 μπυρόνια από "Domino's", δύο πιτσάρες με 9,9 ευρώ στην "Pizza Fan", 2 πίτες+πατάτες+αναψυκτικό με 6 ευρώ στο "Καλό Ψημένο" και πάει λέγοντας το πράγμα. Αυτό κράτησε λίγα δευτερόλεπτα εώς πολλά λεπτά. Αλλά εκεί καταλάβαμε όλοι το έντονο τρελαμένο βλέμμα του πεινασμένου Μπράτσου, που επίσπευσε την όλη διαδικασία.

Τρώγοντας όλη μέρα: μία βάρδια στο Contra.gr

Το απόγευμα τα πράγματα ήταν πιο απλά. Η επιθυμία για γλυκό και συνάμα κάτι δροσιστικό (λόγω ζέστης), μας οδήγησε στο "Lutsiano" όπου οι δύο γλυκές κρέπες είχαν 4,5 ευρώ (ναι, πάλι κρέπες ήθελε ο Καραΐνδρος). Σε αυτές βάλτε και τα παγωτά (ήθελαν να δροσιστούν Βλαχόπουλος και Καίσαρης πριν τη SuperBALL), συν τους καφέδες που πήραν όλοι. Πλην της Μαρίνας. Αποφεύγει τον καφέ γιατί την πειράζει στα νεύρα και σηκώνεται από την καρέκλα... μία φορά στις 8 ώρες.

Τρώγοντας όλη μέρα: μία βάρδια στο Contra.gr
Τρώγοντας όλη μέρα: μία βάρδια στο Contra.gr

Το βράδυ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Η μπάλα πάει με πίτσα. Άρα deliveras(ξανά), πίτσες, μπύρες και... πρόκριση. Φάγαμε, χορτάσαμε και... τους διεθνείς χορτάσαμε. Και μετά... τη SuperBALLαπολαύσαμε. Μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Τι σημαίνει αυτό; Φάγαμε λίγο πριν το ματς και η εκπομπή τελείωσε στις 3. Συμπληρώθηκαν περίπου 5 ώρες με άδειο στομάχι. Ε, μερικά hot dogαπό τα 24ωρα του delivera αποτέλεσε ένα ιδανικό τελείωμα μίας αξέχαστης βάρδιας (από τις πολλές τέτοιες εδώ και 13 χρόνια) στο Contra.gr. Μην κοιμηθούμε και με άδειο στομάχι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK