Τρόμαξαν με Ταχτσίδη, όρμησαν στο γήπεδο και τα δύο ιατρικά επιτελεία!

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ταχτσίδη στο 55ο λεπτό σήμανε... συναγερμό, με τον Έλληνα μέσο να χάνει για λίγο τις αισθήσεις του αλλά να αποφεύγει πάντως κάθε κίνδυνο (PHOTOS).

Τρόμαξαν με Ταχτσίδη, όρμησαν στο γήπεδο και τα δύο ιατρικά επιτελεία!

Κρύος ιδρώτας έλουσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και όλους τους θεατές που βρισκόντουσαν στο γήπεδο του Περιστερίου στο 55ο λεπτό, όταν είδαν τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να χτυπάει στα πλευρά σε σύγκρουσή του με τον Ντάουντα και να ακολουθεί λιποθυμικό επεισόδιο. Εξηγούμεθα:

Ο διεθνής μέσος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε για λίγο τις αισθήσεις του ενώ έδειξε να έχει και πρόβλημα αναπνοής. Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν πάνω του τέσσερα άτομα, από τα ιατρικά τιμ τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Ατρόμητου! Χρειάστηκε δε ο Χρήστος Θέος να του κάνει τεχνητή αναπνοή για να συνέλθει. με τους οπαδούς και των δύο ομάδων να χειροκροτούν όταν είδαν τον Ταχτσίδη να συνέρχεται

Χρειάστηκαν βέβαια να περάσουν λίγα λεπτά για να σηκωθεί και να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά την αντικατάστασή του ο Ταχτσίδης δεν την γλίτωσε! Λόγω... ιατρικής εντολής

Στο 62ο λεπτό μπήκε στη θέση του ο Τζούρτζεβιτς αφού το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών δεν ήθελε να ρισκάρει με την υγεία του, συμβουλεύοντας τον κόουτς Κόντη να τον αντικαταστήσει. Παρόλο που ο διεθνής μέσος έλεγε στον γιατρό Χρήστο Θεό... " τι έκανες, γιατί με βγάζετε. Είμαι καλά"!

Για την... ιστορία ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος στο ματς με τον Ατρόμητο αφού ο Χρήστος Κόντης έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Μάλιστα οι δύο από το πρώτο ημίχρονο, πριν από το 40!

Τρόμαξαν με Ταχτσίδη, όρμησαν στο γήπεδο και τα δύο ιατρικά επιτελεία!
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK