Τρομερές ατάκες από τον Τοροσίδη

Πιστός στρατιώτης Εθνικής ο Βασίλης Τοροσίδης, ασχέτως αν υπολογίζεται ή όχι από τον Μίχαελ Σκίμπε για τα επόμενα προκριματικά!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Τοροσίδης EUROKINISSI

Η απογοήτευση του Βασίλη Τοροσίδη εμφανής, οι λέξεις έβγαιναν δύσκολα από το στόμα του. " Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος και ψεύτικος, είναι μια αποτυχία, μια σκληρή παρένθεση".

Από τα λεγόμενά του στην Cosmote TV αποδεικνύεται πόσο πολύ ήθελε την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γιατί -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- ο χρόνος τελειώνει. Ήταν το σημείο που ρωτήθηκε αν αυτό ήταν το τέλος του στην Εθνική και έβγαλε όσα ήθελε να πει.

Αν και στο δρόμο για τα 33 πλέον, τόσο θα είναι του χρόνου τον Σεπτέμβριο, ο αρχηγός της Εθνικής απάντησε πως " φυσικά και θα υπάρχει Τοροσίδης, εγώ δεν σταματάω ποτέ από την Εθνική. Θα είμαι σ' αυτήν είτε παίζω είτε δεν παίζω. Ως άτομο προσπαθώ ν' αποβάλω από μέσα μου τον εγωισμό και θα παραμένω διαθέσιμος ακόμη κι αν δεν με καλέσει ο προπονητής στα επόμενα προκριματικά. Θα είμαι παρών".

Είναι μάλιστα με τον Μίχαελ Σκίμπε, λέγοντας πως " εύχομαι να μείνει ο προπονητής, το έχω πει και στη διοίκηση ότι πρέπει να του δοθεί ακόμα μία ευκαιρία. Αυτός ήρθε και μας ένωσε. Με το ίδιο πρόσωπο, θα πάμε σίγουρα στο Ευρωπαϊκό. Είπαμε τη γνώμη μας αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK