Τρομερές καταγγελίες Καραπαπά: "Τα ΜΑΤ χτύπησαν παίκτες μας"

Έξαλλος ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, έκανε λόγο για επίθεση των ΜΑΤ στην "ερυθρόλευκη" αποστολή. Διαβάστε αναλυτικά και δείτε σε VIDEO τα όσα δήλωσε.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV:

"Δεν θέλω να μιλήσω για τα αγωνιστικά αν και όλοι είδατε και καταλάβατε το τι συμβαίνει. Ούτε γι' αυτά που έκανε ο κύριος Παπαπέτρου και οι βοηθοί του. Αυτό που έχει σημασία είναι κάτι εξωαγωνιστικό. Μόλις τελείωσε ο αγώνας μια διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και χτύπησε όσους υπήρχαν στα αποδυτήρια.

Ανάμεσά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, φροντιστές του μεροκάματου, οι οποίοι έκαναν απλώς την δουλειά τους και δεν είχαν καμία σχέση. Χτύπησαν αλύπητα τον κόσμο. Έξω από τα αποδυτήρια είχαν αποκλείσει τη μονάδα της αθλητικής βίας που προσπαθούσε να μπει στα αποδυτήρια για να μάθει τι συμβαίνει. Ήθελαν να είναι μόνοι τους προφανώς για κάποιο λόγο. Κι αυτό τον λόγο δεν πρέπει να τον βρούμε εμείς, αλλά οι αρμόδιοι Υπουργοί και η Κυβέρνηση.

Αυτό που έγινε απόψε στο Καραϊσκάκης προσομοιάζει με εποχή Χούντας και τίποτε άλλο. Αυτή λοιπόν η Κυβέρνηση ας ασχοληθεί με αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκης γιατί αυτό είναι το πιο σοβαρό. Το πιο σοβαρό απ' όλα είναι τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK