Τρομερή απειλή προς τους παίκτες της Ρόμα!

Η ήττα από τη Λάτσιο στο ντέρμπι της πρωτεύουσας (3-1) φαίνεται πως εξάντλησε την υπομονή οπαδών και φίλων της Ρόμα. Οι απειλές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με το τελευταίο μήνυμα να είναι ανατριχιαστικό. (PHOTOS)

Τρομερή απειλή προς τους παίκτες της Ρόμα!

Το σκηνικό που είδαν χιλιάδες Ιταλοί σε κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Κολοσσαίο δεν έχει προηγούμενο. Και πως μπορεί να εξηγηθεί, όταν γίνονται μάρτυρες ενός μεγάλου πανό με το σύνθημα " Μία συμβουλή, χωρίς επίθεση. Κοιμηθείτε με τα φώτα ανοιχτά" και τεσσάρων κρεμασμένων κούκλων;

Τρομερή απειλή προς τους παίκτες της Ρόμα!

Αυτό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (4/5), λίγες μέρες μετά και το... πρωτευουσιάνικο ντέρμπι μεταξύ Ρόμα και Λάτσιο, όπου είδε τους "τζιαλορόσι" να χάνουν με 3-1 και τους οπαδούς τους να μην είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας.

Το μήνυμα που είχε αποδέκτες φυσικά τους παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, συνοδευόταν από τέσσερα ομοιώματα που φόραγαν τις φανέλες του Ντε Ρόσι, Ναινγκολάν και Σαλάχ με την αστυνομία να κινητοποιείται άμεσα για να κατεβάσει το διόλου ειρηνικό μήνυμα από τον κεντρικό δρόμο της "Via Annibaldi".

Τρομερή απειλή προς τους παίκτες της Ρόμα!

Η κατάσταση ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το αποτρόπαιο σκηνικό είναι δουλειά οπαδών της Ρόμα ή των "λατσιάλι" για να... πικάρουν τους μισητούς αντιπάλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK