Τρομερό "κόλπο" της Μίλαν με παίκτη του Αστέρα Τρίπολης!

Είναι δυνατόν η Μίλαν να ετοιμάζεται να εκτοξευτεί με τους πανίσχυρους Κινέζους επενδυτές και να "καίγεται" να αγοράσει παίκτη που αγωνίζεται στην Super League με τη φανέλα του Αστέρα; Και όμως γίνεται! Διαβάστε για το "colpo grosso" που έχει στα σκαριά ο ιταλικός σύλλογος...

AC Milans Manuel Locatelli, center, celebrates with his teammates goalkeeper Gianluigi Donnarumma, left, and Mattia De Sciglio after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milans Manuel Locatelli, center, celebrates with his teammates goalkeeper Gianluigi Donnarumma, left, and Mattia De Sciglio after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Απίστευτο και όμως.. ιταλικό (σενάριο)! Η Μίλαν των Κινέζων επενδυτών θέλει να ξεκινήσει από τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα το χτίσιμο της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια σε Ιταλία και σε Ευρώπη και για το λόγο αυτό ρίχνει κλεφτές ματιές προς τα μέρη μας και συγκεκριμένα προς... Τρίπολη μεριά.

Πώς συνδέεται ο Αστέρας Τρίπολης με τα μεγαλεπήβολα σχέδια του μιλανέζικου συλλόγου; Οι σειρήνες που ηχούν εδώ και καιρό στα αυτιά του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (από Γιουβέντους και όχι μόνο) έχουν κάνει τους ανθρώπους των "ροσονέρι" να ανησυχούν από τη στιγμή που δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό του (έχει ισχύ μέχρι το 2018, με τον Μίνο Ραϊόλα να πιέζει για γενναία αύξηση στις αποδοχές του) και για το λόγο αυτό βρήκαν δύο "ωραίους" τρόπους γι α να τον πείσουν να υπογράψει.

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma waves fans at the end of the Serie A soccer matchduring the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma waves fans at the end of the Serie A soccer matchduring the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Όπως αποκαλύπτουν με σημερινά τους δημοσιεύματα ιταλικά ΜΜΕ (La Stampa, Corriere della Sera) πριν από λίγες ημέρες έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού ώστε ο 18χρονος γκολκίπερ-θαύμα των ιταλικών γηπέδων να αποτελέσει το σύμβολο της Μίλαν που... έρχεται, όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Αυτό που σκέφτεται η διοίκηση της Μίλαν ώστε να γείρει οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της και να κρατήσει τον παίκτη στο "San Siro" είναι να ξαναφέρει στην ομάδα τον αδερφό του, Αντόνιο, που η φετινή σεζόν τον βρίσκει στη χώρα μας να υπερασπίζεται την εστία του Αστέρα Τρίπολης!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 26χρονος Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος ήταν για πέντε χρόνια (2005-2010) στις Ακαδημίες της Μίλαν πριν αρχίσει την περιπλάνησή του ως δανεικός σε αρκετές ιταλικές ομάδες (Πιατσέντσα, Γκούμπιο, Τζένοα, Μπάρι), υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα, με τους "ροσονέρι" να είναι πάντως αποφασισμένοι να δώσουν χρήματα για να πετύχουν τον επαναπατρισμό του.

Άλλωστε με αυτή την επιστροφή γνωρίζουν καλά πως θα κάνουν ευτυχισμένη όλη την οικογένεια Ντοναρούμα και το πιθανότερο είναι πως ο "Τζίτζο" θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με την Μίλαν, κάνοντας ευτυχισμένους εκατομμύρια οπαδούς του συλλόγου...

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK