Τρομερό ξύλο μεταξύ Σάλκε και Άιντραχτ

Σκηνές σπάνιες για τα δεδομένα του γερμανικού ποδοσφαίρου έκαναν την εμφάνισή τους στο "Γκελζενκίρχεν", με οπαδούς της Σάλκε και της Άιντραχτ να "σκοτώνονται" στις εξέδρες (PHOTOS & VIDEO).

Τρομερό ξύλο μεταξύ Σάλκε και Άιντραχτ

Μέχρι το 75' όλοι οι θεατές παρακολουθούσαν ένα παιχνίδι χωρίς γρήγορο ρυθμό που έδειχνε να οδεύει προς την παράταση, καθώς το 0-0 μεταξύ Σάλκε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης παρέμενε. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχτηκαν εντελώς διαφορετικά προς το τέλος του ματς με τα αίματα να "ανάβουν" και τις συμπλοκές στις εξέδρες να "αναστατώνουν" τη Γερμανία.

Το συγκρότημα του Νίκο Κόβατς σκόραρε 15 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με τον Λούκα Γιόβιτς να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ, βρίσκοντας τη μπάλα με κίνηση καράτε στον αέρα. Από 'κει και πέρα η αναμέτρηση μετατράπηκε σε "ροντέο" με τα νεύρα να "θολώνουν", τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τους οπαδούς.

Στο 81' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, όταν ο Γκέλσον Φερνάντες που είχε περάσει ως αλλαγή, δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα σε μόλις 33 δεύτερα. Μικροαντικείμενα ξεκίνησαν να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο, στοχεύοντας τους παίκτες, ενώ το αποκορύφωμα έγινε στις καθυστερήσεις με τους γηπεδούχους να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά τον διαιτητή να βλέπει χέρι και να ακυρώνει το τέρμα.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που "ξεχείλισε" το ποτήρι με τους υποστηρικτές των δύο συλλόγων να "πιάνονται" στα χέρια στις κερκίδες και την αστυνομία να δρα, προκειμένου να αποτρέψει τα χειρότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK