Τρομοκρατημένος ο Σουάρες, φεύγει από την Άντερλεχτ

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, ο Ματίας Σουάρες αποφάσισε να αποχωρήσει από την Άντερλεχτ εξαιτίας των πρόσφατων γεγονότων στις Βρυξέλλες.

Τρομοκρατημένος ο Σουάρες, φεύγει από την Άντερλεχτ

Τα τελευταία τραγικά γεγονότα στις Βρυξέλλες δεν επηρέασαν μόνο τον απλό κόσμο στο Βέλγιο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εκφράζουν τους φόβους τους για την παραμονή τους στη χώρα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Ματίας Σουάρες, ο οποίος μετά από 8 χρόνια στην Άντερλεχτ, αποφάσισε να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

"Μετά από όσα συνέβησαν στο Παρίσι, όλοι έχουν αλλάξει. Δεν βλέπεις πολύ κόσμο στο δρόμο ή στα εμπορικά κέντρα. Ο κόσμος βγαίνει με το ζόρι έξω επειδή όλοι φοβούνται. Στις Βρυξέλλες, έχουμε μια γειτονιά, όπου πολλοί τζιχαντιστές και άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτά τα φριχτά πράγματα ζουν. Δυστυχώς, όλοι γνωρίζαμε ότι θα συνέβαινε κάτι σαν αυτό.

Δεν είναι εξαιτίας της χώρας που είναι εκπληκτική. Αγαπώ το Βέλγιο και τους ανθρώπους εδώ. Αλλά έχω μιλήσει με την σύζυγό μου και τον ατζέντη μου και για την ασφάλεια της οικογένειάς μου αποφάσισα να φύγω τον Ιούνιο", δήλωσε στην ισπανική τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα μηνύματα των αθλητών για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK