"Τρώνε" τη... σκόνη του Σωκράτη κορυφαίοι στόπερ στην Ευρώπη

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του FIFA 18 ξεκίνησε. Η EA Sports κυκλοφόρησε τη λίστα των 100 κορυφαίων ποδοσφαιριστών του βιντεοπαιχνιδιού από τη θέση 100 μέχρι και την 61. Δεσπόζει ανάμεσα στους σέντερ μπακ η ελληνική παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (PHOTO).

"Τρώνε" τη... σκόνη του Σωκράτη κορυφαίοι στόπερ στην Ευρώπη

Ο "Sokratis" είναι αποδεδειγμένα ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη και τα... credits του τα παίρνει στην πραγματική ζωή, αλλά και στα βιντεοπαιχνίδια. Ο Έλληνας στόπερ στο countdown που ξεκίνησε η EA Sports με τους 100 καλύτερους ποδοσφαιριστές του παιχνιδιού βρίσκεται στη θέση 62.

Σε πρώτη φάση η εταιρία ανέδειξε τους παίκτες από τη θέση 100 μέχρι την 61 και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με συνολική βαθμολογία 86 αφήνει πίσω του μεγάλα στόπερ της αγοράς.

Για παράδειγμα, στη θέση 65 συναντούμε με 86 τον Χάβι Μαρτίνεζ. Ακολουθούν ο Πεπέ στη θέση 68 με 86, ο Μιράντα στην 69 με 86, ο Αθπιλικουέτα στην 76 με 85, ο Βερτόνχεν στην 80 με 85, στην 84 ο Κομπανί με 85, στην 85 με 85 ο Μπαρτζάλι, στην 86 με 85 ο Γκλικ, στην 87 με 85 ο Βαράν.

Ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ είναι από τους παίκτες που σε κάθε FIFA παρουσιάζεται όλο και καλύτερος, ενώ αυτό που τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους σέντερ μπακ και τον ανεβάζει τόσο υψηλά είναι η βαθμολογία 78 που του έβαλαν οι ειδικοί της EA Sports στο PACE, δηλαδή οι υψηλοί ρυθμοί του, η ένταση και η ενέργεια που βάζει στο παιχνίδι του.

"Τρώνε" τη... σκόνη του Σωκράτη κορυφαίοι στόπερ στην Ευρώπη

24MEDIA NETWORK