Τρως σάντουιτς στο ημίχρονο; Φάε και την τιμωρία σου!

Παίκτης της Φέγενορντ "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό να κολατσίζει στο ημίχρονο του αγώνα με την Έρκουλες και έτσι δεν γλίτωσε την τιμωρία από το σύλλογο (PHOTOS).

Τρως σάντουιτς στο ημίχρονο; Φάε και την τιμωρία σου!

Η Φέγενορντ κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-1 επί της Έρκουλες το βράδυ της Πέμπτης για το Κύπελλο Ολλανδίας, παρόλα αυτά το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σχεδόν σε δεύτερη μοίρα ελέω ενός παίκτη που δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο.

Αυτός είναι ο Μίκιελ Κρέιμερ αφού ο φωτογραφικός φακός τον "τσάκωσε" να τρώει ένα σάντουιτς στο ημίχρονο του αγώνα, με αποτέλεσμα να του βγει... ξινό το φαγητό. Ο τεχνικός της ομάδας του Ρότερνταμ Τζοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχωρηθεί τον Ιανουάριο ενώ ως πρώτο μέρος τιμωρίας αποφάσισε να τον στείλει να προπονείται με τις ρεζέρβες.

"Είχε μία συμπεριφορά ανεπίτρεπτη και αντιεπαγγελματική. Αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με την αθλητική κουλτούρα που έχουμε στην Φέγενορντ και την οποία πρέπει να έχουν οι παίκτες μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Φέγενορντ, Φαν Χέελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK