"Τσακωτός" ο Μπαλοτέλι από το αγόρι της κοπέλας που φλέρταρε! (PHOTOS)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι φαίνεται πως δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει τα δικά του, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να φλερτάρει μέσω social media. Διαβάστε για το νέο του "κατόρθωμα" του Ιταλού, αλλά και το κάζο που ακολούθησε.

"Τσακωτός" ο Μπαλοτέλι από το αγόρι της κοπέλας που φλέρταρε! (PHOTOS)

Ο Ιταλός επιθετικός της Λίβερπουλ όχι μόνο δεν τα βάφει "μαύρα" για τον μικρό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Ρότζερς, αλλά δείχνει να απολαμβάνει τις ελεύθερες ώρες φλερτάροντας με νεαρές κοπέλες μέσω των social media. Ωστόσο αυτό δεν πιάνει πάντα.

Σύμφωνα με την ιστορία που διέρρευσε αρχικά στην Ισλανδία, ο Μπαλοτέλι έκανε τσατ μέσω instagram με μία 19χρονη Ισλανδή, όμως τις ορέξεις του Ιταλού του τις έκοψε απότομα το αγόρι της, το οποίο έτυχε να παρακολουθήσει την συνομιλία.

Στη συνέχεια μάλιστα ανέβασε και ένα απόσπασμα αυτής στο twitter, γράφοντας: "Την στιγμή που ο Μάριο Μπαλοτέλι προσπαθεί να σου κλέψει το κορίτσι σου. Τι κάνω τώρα;"

Βέβαια, όπως φάνηκε το αγόρι της κοπέλας το εξέλαβε ως αστείο το όλο θέμα, τραβώντας την περιέργεια κι άλλων χρηστών του twitter να μάθουν για την εξέλιξη της υπόθεσης:

Ο Μπαλοτέλι όπως ήταν φυσικό δεν το έβαλε κάτω και λίγη ώρα αργότερα, "ψάρεψε" ακόμη μια 19χρονη Ισλανδή στο κοινωνικό δίκτυο. Αυτή τη φορά χωρίς αγόρι!

"Τσακωτός" ο Μπαλοτέλι από το αγόρι της κοπέλας που φλέρταρε! (PHOTOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ