Τσάνας: "Να κάνουμε μια νέα αρχή"

Σύνθημα νίκης έδωσαν οι Κώστας Τσάνας και Αλέξανδρος Τζιόλης στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης με τη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016. "Θέλουμε τον κόσμο στα δύσκολα", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Τσάνας: "Να κάνουμε μια νέα αρχή"
INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Παρασκευή (4/9,21:45) τη Φινλανδία με στόχο την πρώτη νίκη στα προκριματικά του Euro 2016.

"Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα. Επέλεξα να το κάνω αυτό για να έχω όλους τους παίκτες σε πλήρη ετοιμότητα για αύριο με την Φινλανδία. Θα διαμορφώσουμε το αγωνιστικό πλάνο με βάση τον αντίπαλο αλλά και τις συνθήκες του αγώνα", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για την Φινλανδία: "Η Φινλανδία είναι μία ομάδα με καλή χημεία, καλά μονταρισμένη και με καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές της. Έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε".

Για την εικόνα της Ελλάδας και το τι έφταιξε: "Δεν είμαι αρμόδιος και δεν μπορώ να πω για το τι έγινε με τους προηγούμενους προπονητές. Εγώ κοιτάω τώρα τι συμβαίνει. Το τώρα και το τι γίνεται. Να αλλάξουμε την κατάσταση. Αυτό πρέπει να γίνει. Είμαι ικανοποιημένος από την προσήλωση και την συγκέντρωση των παικτών".

Για τον κόσμο: "Ξέρουμε πως είναι μία δύσκολη κατάσταση. Θέλουμε τον κόσμο στα δύσκολα. Μαζί μας...".

Για τον στόχο της ομάδας και την προσπάθεια για την πρώτη νίκη στα φετινά προκριματικά: "Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για την πρώτη νίκη, που θα είναι και η απαρχή για μία πιο καλή πορεία στην συνέχεια".

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τζιόλης δήλωσε:

Για το πως βλέπει την συνέχεια: "Από την φύση μου είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν είμαστε μαθημένοι και συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις στην Εθνική. Σε αυτό που ζούμε τώρα. Όμως όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους.

Τσάνας: "Να κάνουμε μια νέα αρχή"
INTIME SPORTS

Πρέπει να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε αύριο την Φινλανδία για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στον σωστό δρόμο".

Για το κατά πόσον η εικόνα της Εθνικής έχει να κάνει με εξωαγωνιστικούς παράγοντες: "Δεν είναι εξωαγωνιστικοί λόγοι για την εικόνα μας. Το κλίμα είναι πάντα καλό. Ήταν πάντα καλό και στα αποδυτήρια στην ομάδα γενικά και επειδή είμαι αισιόδοξος μπορεί να γυρίσει θετικά όλο αυτό. Αρκεί να έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα που πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ