Τσαντίστηκε και "εξαφάνισε" τον Κόντε από την φωτογραφία με την κούπα!

Του τα είχε... μαζεμένα ο Γουίλιαν του Αντόνιο Κόντε και στο φινάλε του τελικού του FA Cup πήρε το αίμα του πίσω μέσω μίας... πανηγυρικής "πειραγμένης" φωτογραφίας!

Chelsea's Willian walks towards Chelsea head coach Antonio Conte, left, at the end of the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Chelsea's Willian walks towards Chelsea head coach Antonio Conte, left, at the end of the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Τσέλσι νίκησε 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup και έτσι κατάφερε να γλυκάνει τους οπαδούς της στο φινάλε μίας προβληματικής για αυτήν σεζόν, ωστόσο αυτή η επιτυχία δεν στάθηκε αρκετή για να κουκουλώσει τα πολλά "θέματα" που υπάρχουν στο εσωτερικό της ομάδας.

Ένα μάλιστα από αυτά, το οποίο αφορά την (μη) σχέση μεταξύ του Αντόνιο Κόντε και του Γουίλιαν βγήκε στην επιφάνεια, χάρη σε μία άγαρμπη κίνηση από πλευράς παίκτη.

Λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και έχοντας αγωνιστεί ο ίδιος ελάχιστα λεπτά (μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις) ο Βραζιλιάνος άσος θέλησε να δείξει την αντιπάθειά του στον Ιταλό προπονητή με τρόπο αναμφίβολα ασυνήθιστο.

Ανέβασε στο Instastory μία ομαδική φωτογραφία της Τσέλσι την ώρα που πανηγύριζαν το τρόπαιο και ο μοναδικός που δεν φαινόταν σε αυτήν ήταν ο Κόντε, χάρη σε τρία εικονίδια με κούπες που όλως τυχαίως είχαν τοποθετηθεί πάνω στο σώμα του!

Τσαντίστηκε και "εξαφάνισε" τον Κόντε από την φωτογραφία με την κούπα!
© EMPICS SPORT
Τσαντίστηκε και "εξαφάνισε" τον Κόντε από την φωτογραφία με την κούπα!

Το πόσο μακριά είναι αυτοί οι δύο μπορούσε κάποιος να το αντιληφθεί και μέσω συνέντευξης που είχε δώσει πρόσφατα ο παίκτης στο "ESPN Brazil", με την ερώτηση "Πόσο χαρούμενος είσαι με τον προπονητή;" να τον φέρνει σε εξαιρετικά αμήχανη θέση...

"Ωχ θεέ μου! Θέλεις στα αλήθεια να σου πω. Λοιπόν, ας το αφήσουμε για την επόμενη συνέντευξη", ήταν η απάντησή του. Χρειάζεται να γράψουμε κάτι περισσότερο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK