Τσάρλτον: Ανανέωσε ο Κούρμπισλι

Τσάρλτον: Ανανέωσε ο Κούρμπισλι
Στο πάγκο της Τσάρλτον θα κάθεται για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια ο Αλαν Κούρμπισλι που ανανέωσε την Παρασκευή την συνεργασία του με τους Λονδρέζους.

Πάντα έλεγα πως είμαι χαρούμενος στην Τσάρλτον παρά τις διάφορες φήμες. Δεν θα υπέγραφα νέο συμβόλαιο αν δεν αισθανόμουν έτσι. Ο σύλλογος συνεχίζει να βαδίζει μπροστά, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και είμαι βέβαιος πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά ακόμα", τόνισε ο 46χρονος τεχνικός που βλέπει την ομάδα του να διεκδικεί ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τσάρλτον, Ρίτσαρντ Μιούρεϊ υπογράμμισε, "Συμφωνώ με τον Αλαν. Πιστεύω πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η φετινή χρονιά δεν ήταν μία υπέρβαση. Σ' αυτό το επίπεδο πρέπει να βρισκόμαστε πάντα".

Ο Αλαν Κούρμπισλι βρίσκεται στο πάγκο της Τσάρλτον από το 1991. Αρχικά ήταν δίδυμο μαζί με τον Στιβ Γκριτ ενώ το 1995 συνέχισε μόνος του. Το 1998 οδήγησε την ομάδα στην Πρέμιερσιπ ενώ πλέον έχει καθιερώσει τους "addicks" στην ελίτ της κατηγορίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK