Τσάβι: "Η πιο σκληρή ήττα στην καριέρα μου"

Παρά τη δυσκολία λόγω του αποτελέσματος, ο Τσάβι μίλησε σε ισπανικά μέσα για το παιχνίδι αλλά και για τη συνέχεια της διοργάνωσης, δείχνοντας σε όλους το πόσο πολύ τον ενόχλησε η ήττα από την Ολλανδία.

Τσάβι: "Η πιο σκληρή ήττα στην καριέρα μου"

Βρήκε το κουράγιο και μίλησε σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης ο Τσάβι, μετά τη σκληρή ήττα από την Ολλανδία. Στην αρχή, έκανε λόγο για την πιο δύσκολη ήττα στην καριέρα του:

"Είναι η πιο σκληρή ήττα στην καριέρα μου. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν ακόμα πιθανότητες και δεν έχει χαθεί τίποτα, παρά το ό,τι έγινε."

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι, λέγοντας ότι η Ισπανία τα "θαλάσσωσε" αλλά και ότι έχει δυνατότητες να αντιδράσει στη συνέχεια. Οι υπόλοιπες δηλώσεις του μέσου της Μπαρτσελόνα:

"Πραγματικά κακό ματς για εμάς, μια πανωλεθρία. Όλα τα κάναμε άσχημα. Μας πόνεσαν τα γκολ τους αλλά πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να βελτιωθούμε. Μπορούμε να αντιδράσουμε την Τετάρτη (σ.σ με τη Χιλή).

Πρέπει να αποδείξουμε σε όλους ότι μπορούμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Είναι σκληρό να χάνεις με τόσο πρωτότυπο τρόπο αλλά ζητάω από τον κόσμο να είναι μαζί μας την Τετάρτη για ένα ματς ζωής ή θανάτου."

Διαβάστε ακόμη

Ισπανία - Ολλανδία 1-5