Tσάβι: “Στο εξωτερικό μας σέβονται περισσότερο από την Ισπανία”
Ενα μεγάλο παράπονο (δικό του και τον συμπαικτών του) εξέφρασε ο Τσάβι Ερνάντεθ.
Στο εξωτερικό μας σέβονται περισσότερο από την Ισπανία και αυτό έχει να κάνει με το μεγάλο πόλεμο μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα τόνισε ο χαρισματικός μέσος των “μπλαουγκράνα”.
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών που έκανε την Τρίτη στα ισπανικά ΜΜΕ, ο Τσάβι παραδέχθηκε ότι ένα πιθανό όχι του Πεπ Γουαρδιόλα για την ανανέωση του συμβολαίου του θα ηχήσει…παράτερα: “Δεν είμαστε προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Γουαρδιόλα είναι ο ηγέτης των αποδυτηρίων, χαρίζει πειθαρχία, μας κάνει νικητές. Σκέφτομαι ότι θα συνεχίσει.
Σε ερώτηση τέλος για τους διαιτητές στο ισπανικό πρωτάθλημα και την απόδοσή τους, ο εκ των ηγετών της Μπάρτσα απάντησε: “Δεν θέλουμε να μιλάμε για τους διαιτητές, κάνουμε την αυτοκρίτική μας. Αν είμαστε 10 πόντους μακριά από την κορυφή, φταίμε εμείς. Προφανώς δεν κάναμε ότι και τα προηγούμενα χρόνια”.