"Τσεκάρει" Ντουμπράβκα ο Παναθηναϊκός!

Στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι ο 28χρονος Σλοβάκος, που μένει ελεύθερος απ’ τη Σλόβαν Λίμπερετς. Ποια τα δεδομένα για την απόκτησή του, αλλά και ποιοι είναι οι υποψήφιοι για "επιστροφή" στο Τριφύλλι. Ο Κώστας Γουλής έχει το αποκαλυπτικό "πράσινο" ρεπορτάζ.

"Τσεκάρει" Ντουμπράβκα ο Παναθηναϊκός!
Martin Dubravka

Η σεζόν οδεύει προς την ολοκλήρωσή της με το φίνις της κανονικής περιόδου, τους ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου και βεβαίως τα πλέι-οφ που θα ορίσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ωστόσο ο πρώτος κύκλος του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού έχει ήδη «ανοίξει», με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» κινιούνται επί του παρόντος σε επίπεδο διερευνητικών και «τσεκαρίσματος» στόχων.

Το πλάνο του εφετινού καλοκαιριού, θα περιλαμβάνει -εκτός των άλλων ενισχυτικών «ενέσεων» στο «πράσινο» ρόστερ- και την απόκτηση τερματοφύλακα. Ενάμισι χρόνο μετά την τελευταία κίνηση κάτω απ’ τα γκολπόστ (Οδυσσέας Βλαχοδήμος), ο Παναθηναϊκός θα βγει ξανά στην αγορά για γκολκίπερ, διότι οι αλλαγές στην τριάδα των πορτιέρε του θα είναι μεγάλες.

Ο Στέφανος Κοτσόλης αναμένεται να αποχωρήσει μετά από 6,5 χρόνια στο «τριφύλλι», για να βρει χρόνο και χώρο και να αγωνιστεί κάπου αλλού για 1-2 χρόνια ακόμη, προτού «κρεμάσει» τα γάντια του, ενώ όπως έχουμε επισημάνει και ο Λουκ Στιλ (αν δεν γίνει η… απόλυτη ανατροπή) θα κληθεί για να λύσει το συμβόλαιό του. Τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όσο και οι σκάουτ της ομάδας έχουν ανοικτές… κεραίες παντού εμπλουτίζοντας τη λίστα τους κυρίως με «ελεύθερους» γκολκίπερ.

Ενας εξ’ αυτών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, είναι κι ο διεθνής Σλοβάκος πορτιέρε Μάρτιν Ντουμπράβκα, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στη Σλόβαν Λίμπερετς. Ο 28χρονος, πανύψηλος (1,90 μ.) τερματοφύλακας έχει προταθεί εδώ και λίγο καιρό στους «πράσινους», που να εξετάζουν με προσοχή την περίπτωσή του συλλέγοντας διαρκώς πληροφορίες, μέσω συνεργατών τους.

Ο Ντουμπράβκα πριν από τρία χρόνια μεταγράφηκε απ’ τη Ζίλινα στη δανέζικη Εσμπιεργκ, η οποία τον παραχώρησε τον περασμένο Ιούλιο δανεικό στη Σλόβαν. Το Ιούνιο ωστόσο, μένει ελεύθερος, ενώ έχει πολύ προσιτό κασέ και γενικά δείχνει πως διαθέτει ένα ενδιαφέρον «πακέτο».

Στον Παναθηναϊκό άλλωστε, αναζητούν ακόμη έναν -διαφορετικού τύπου- τερματοφύλακα, ο οποίος θα είναι σε θέση να αυξήσει τον ανταγωνισμό με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και να διεκδικήσει στα ίσα στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ακόμη και τη «βασική» φανέλα με το Νο1.

Σε ότι αφορά τώρα, την τρίτη επιλογή στους γκολκίπερ, οι «πράσινοι» σκοπεύουν να «ενεργοποιήσουν» το καλοκαίρι έναν εκ των Νίκου Γιαννακόπουλου και Κώστα Κότσαρη που αγωνίζονται φέτος δανεικοί στην Κύπρο (σε Άρη Λεμεσού και Ομόνοια αντίστοιχα), ενώ ο Βασίλης Ξενόπουλος θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του…

News 24/7

24MEDIA NETWORK