Tσέλσι-Αντερλεχτ 1-0

Tσέλσι-Αντερλεχτ 1-0
Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει η Τσέλσι για να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Αντερλεχτ. Η ομάδα του Μουρίνιο είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς και νίκησε 1-0 με ένα πολύ ωραίο γκολ του Λάμπαρντ στο «Σταμφορντ Μπριτζ. Δοκάρι είχαν οι Βέλγοι στην επανάληψη.

Το μεγάλο φαβορί της συνάντησης ήταν η Τσέλσι κάτι που οι πρωταθλητές Αγγλίας πιστοποίησαν από τα πρώτα λεπτά. Οι μπλε του Λονδίνου πίεσαν αρκετά τους αντιπάλους τους αλλά τη λύση την έδωσε μία στημένη φάση. Ένα καταπληκτικό σουτ του Λάμπαρντ στο 19’ έβαλε την Τσέλσι μπροστά στο σκορ . Από εκεί και πέρα ο καθένας θα μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη του ματς.

Mε την ποιότητα που διαθέτει η πρωταθλήτρια Αγγλίας στη μεσαία γραμμή (Μακελελέ, Λάμπαρντ, Εσιέν) ο Μουρίνιο μπορεί να κοιμάται ήσυχος κόντρα σε ομάδες σαν τη Αντερλεχτ. Βέβαια οι δευτεραθλητές Βελγίου διεκδίκησαν τις πιθανότητές τους, είχαν και δοκάρι με τον Βάντενμπόρε αλλά μέχρις εκεί. Η Τσέλσι, όπως αναμενόταν, ξεκίνησε με νίκη.




Tσέλσι: Τσεχ, Φερέιρα, Γκαλάς, Καρβάλιο, Τέρι, Μακελελέ, Εσιέν (90’ Χουθ), Λάμπαρντ, Ρόμπεν (68’ Ράιτ Φίλιπς), Νταφ (77’ Κόουλ), Ντρογκμπά

Αντερλεχτ: Ζίτκα, Ντεσάχτ, Βαντερχέγκε (90’ Ντελόργκε), Τζούχαζ, Ζεβλάκοφ (82’ Γέστροβιτς), Μπενζά, Γκουρ, Σερχάτ (70’ Γουίλιεμσον), Τίχινεν, Ντεμάν, Βάντενμπόρε.


News 24/7

24MEDIA NETWORK