Τσέλσι: Δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους οι Λονδρέζοι για Λουκάκου, οπισθοχωρούν Νάπολι και Μίλαν

Η Τσέλσι δεν φαίνεται διατεθειμένη να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις της σε μία ενδεχόμενη πώληση του Ρόμελου Λουκάκου, γεγονός που αποθαρρύνει τις Νάπολι και Μίλαν από το να προχωρήσουν περαιτέρω τη μεταγραφή.

Roma's Romelu Lukaku is presented to fans prior to the start of the Serie A soccer match between Roma and AC Milan at Rome's Olympic stadium, Friday, Sept. 1, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Ρομέλου Λουκάκου στην παρουσίασή του στη Ρόμα AP

Η Νάπολι και η Μίλαν ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του Ρόμελου Λουκάκου, ωστόσο παρά τις αρχικές εκτιμήσεις η Τσέλσι δεν προτίθεται να μειώσει τη τιμή πώλησης του Βέλγου στράικερ κάτω από τα 43 εκατομμύρια, δηλαδή κάτω από την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.

Αυτή η στάση των Λονδρέζων έβαλε φρένο στις "ορέξεις" των ιταλικών ομάδων, οι οποίες δεν επιθυμούν να αγγίξουν ένα τέτοιο ποσό και πλέον θα παίξουν το παιχνίδι της υπομονής με την ελπίδα πως η απουσία ενδιαφερόμενων θα ρίξει εν τέλει την τελική τιμή κοντά στα 30 εκατομμύρια.

Μάλιστα, αρκετά "ζωηρό" στις μνήμες τους είναι το παράδειγμα της Ρόμα στη περίπτωση του 31χρονου επιθετικού. Οι Τζιαλαρόσι είχαν περιμένει το προηγούμενο καλοκαίρι μέχρι τις τελευταίες μέρες του μεταγραφικού "παραθύρου" προκειμένου να υπογράψουν τον Λουκάκου και ελλείψει επιλογών η Τσέλσι ενέδωσε τελικά στο πρέσινγκ. Παρόλα αυτά, η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμη στην αρχή της και μένει να φανεί πως θα ανταποκριθούν οι δύο σύλλογοι εφόσον παρουσιαστεί μία καλή εναλλακτική στην αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK