Τσέλσι: Ερινύες κυνηγούν τον Κρέσπο

Τσέλσι: Ερινύες κυνηγούν τον Κρέσπο

Συγκλονισμένος παραμένει ο "άσος" της Τσέλσι, Ερνάν Κρέσπο, από την ανατροπή που επήλθε εις βάρος της Μίλαν, όπου αγωνίζονταν πέρσι δανεικός, στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ είχε κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο και παρά τα δύο τέρματα του Αργεντινού επιθετικού, οι "ροσονέρι" έχασαν στα πέναλτι τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Την Τετάρτη (28/9) θα αντιμετωπίσει τους "ρεντς"στην αναμέτρηση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως εξομολογήθηκε, επιθυμεί σφοδρώς να εκδικηθεί, προκειμένου να εξιλεωθεί από το "άχθος"του χαμένου τελικού της Πόλης.

Σε συνέντευξη του, εξέθεσε απροκάλυπτα τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν εν όψει του αυριανού ματς: " Θέλω να ξεχάσω τον περσινό τελικό εναντίον της Λίβερπουλ, μα είναι αδύνατο. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ να το διαγράψω, όμως δεν γίνεται τίποτα. Ακόμη με κάνει τρελό! Πέτυχα δύο τέρματα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν ήταν αρκετά. Κάθε φορά που κοιτάζω τον Στίβεν Τζέραρντ να κρατάει το κύπελλο θυμώνω. Έπειτα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά, επειδή υπήρχαν στο μυαλό μου σκηνές από το παιχνίδι που «έπαιζαν» συνέχεια. Η γυναίκα μου συνέχιζε να μου λέει να το ξεχάσω, όταν όμως έχεις σκοράρει δύο φορές σε ένα τέτοιο παιχνίδι και η ομάδα σου προηγείται με τρία γκολ, τότε έχεις το δικαίωμα να νομίζεις ότι θα σηκώσεις το τρόπαιο. Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να ξεχάσω τον τελικό, είναι να το κατακτήσω αυτή τη σαιζόν με την Τσέλσι. Είμαι εδώ για να κερδίσω όλους τους τίτλους. Με όλο το σεβασμό προς τη Λίβερπουλ, πρέπει να ήταν πεπρωμένο. Πέρασαν απ’ τους ημιτελικούς χωρίς να πετύχουν τέρμα , γιατί δεν ήταν έγκυρο εναντίον της Τσέλσι και με τη Μίλαν στον τελικό ήταν απλά μια περίπτωση έξι τρελών λεπτών. Αν παίζεις κατ’ αυτό τον τρόπο στην προπόνηση, ποτέ δεν θα βάλεις τρία γκολ ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK