Τσέλσι: Ετοιμάζει άλλες δύο βόμβες από την Λατινική Αμερική

Οριστικό είναι το deal της Τσέλσι με την Σάντος για τον Άντζελο Γκάμπριελ ενώ προχωράει και το deal για τον Ματέους Φράνκα.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP

Συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις η Τσέλσι καθώς μετά από την απόκτηση των Ενκουνκού και Τζάκσον με πολυετή συμβόλαια, σκαλίζει και την αγορά της λατινικής αμερικής και είναι κοντά σε δύο μεγάλα ταλέντα.

Ο λόγος για τους Άντζελο Γκάμπριελ και Ματέους Φράνκα. Η μεταγραφή του πρώτου από την Σάντος, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς φέρεται πως έχει κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ,ενώ με τον δεύτερο υπάρχει ένα οικονομικό χάσμα με την Φλαμένγκο, το οποίο όμως δεν αποκλείεται να λυθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα, η Φλαμένγκο ζητά ένα ποσό κοντά στα 25.000.000 ευρώ για την πώληση του ποδοσφαιριστή ενώ η Τσέλσι, προς το παρόν, δεν έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις της πάνω από τα 20.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Έλυσε το μεγάλο αγκάθι και ανακοινώνει τον "καλύτερο προπονητή στον κόσμο"

Ο Τούχελ έκανε την κίνηση ματ για το μπαμ του καλοκαιριού

Ρεάλ: Ο Πέρεθ δεν κράτησε τον λόγο του και κινείται για κορυφαίο wonderkid

News 24/7

24MEDIA NETWORK