Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, στο κυνήγι του Ιγκουαΐν

Μήλον της έριδος για τις αγγλικές ομάδες φαίνεται πως είναι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, καθώς μετά την Άρσεναλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν μπει "σφήνα" για την απόκτηση του 27χρόνου επιθετικού της Νάπολι.

Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, στο κυνήγι του Ιγκουαΐν

Σε σκληρό παζάρι τείνει να εξελιχθεί η μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, με τις ομάδες της Premier League να είναι στο προσκήνιο. Μετά την Άρσεναλ -που δίνει τα ρέστα της για τον Αργεντινό επιθετικό- Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της "Corriere Dello Sport".

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να αναπληρώνει το κενό του Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Ιγκουαΐν είναι μία περίπτωση που απασχολεί τον Πορτογάλο προπονητή, με τους " μπλε" να ετοιμάζουν πρόταση στην Νάπολι ύψους 40.000.000 ευρώ, ίση με εκείνη των " κανονιέρηδων".

Στη γωνία παραμονεύει και η Γιουνάιτεντ, με τους "κόκκινους διάβολους" να εξετάζουν σοβαρά το όνομα του Αργεντινού, καθώς μετά τη φυγή του Φαλκάο, αλλά και το αβέβαιο μέλλον του Φαν Πέρσι, η απόκτηση ενός δεινού στράικερ κρίνεται επιτακτική.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, στο κυνήγι του Ιγκουαΐν

News 24/7

24MEDIA NETWORK