Τσέλσι: Κι όμως! Έχει κλείσει εδώ και μήνες φορ για τη νέα σεζόν

Τον Κρίστοφερ Ενκουνκού έχει κλείσει η Τσέλσι εδώ και αρκετούς μήνες με τον πάικτη να αναμένεται να γίνει κάτοικος Λονδίνου το ερχόμενο καλοκαίρι.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Χρονιά τεράστιων αλλαγών είναι η φετινή για την ομάδα της Τσέλσι καθώς η αγωνιστική της εικόνα πάει από το κακό στο χειρότερο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την πρόσφατη αποχώρηση του Γκράχαμ Πότερ.

Η Τσέλσι ήταν ιδιαίτερα ενεργή στη μεταγραφική περίοδου του Ιανουάριου με την εικόνα της όμως να μην αλλάζει προς το καλύτερο.

Οι μπλε έχουν ξεκαθαρίσει πολλάκις πως μία από τις θέσεις που θα επιδιώξουν να ενισχύσουν είναι αυτή του σέντερ φορ, με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο να "θυμίζει" πως η Τσέλσι έχει κλείσει επιθετικό για το καλοκαίρι εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Ενκουνκού της Λειψίας ο οποίος έχει κλείσει στην ομάδα του Τοντ Μπέλι πριν από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την συμφωνία να ενεργοποιείται από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως τονίζει ο Ρομάνο, πλην του Ενκουνκού, κάτοικος Λονδίνου θα γίνει και ο Μάλο Γκούστο από την Λυών.

Θυμίζουμε, πως ο Ενκουνκού τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 30 συμμετοχές με την Λειψία με 18 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Λέβα και Καρίμ δίνουν τεραστία μάχη στην πρώτη τους "συνύπαρξη"

Ρεάλ: Αυτοί είναι οι τέσσερις επικρατέστεροι "διάδοχοι" του Μπενζεμά

Μπαρτσελόνα: Ο Ρομάνο αποκαλύπτει πως "κλείδωσε" η μεγάλη παραμονή, τι λέει ο Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK