Τσέλσι: "Κόλαφος" του Μουρίνιο στους επικριτές

Τσέλσι: "Κόλαφος" του Μουρίνιο στους επικριτές

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, όπως προστάζει η γνωστή ρήση. Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, απόλαυσε και βίωσε το παραπάνω γνωμικό, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Λίβερπουλ (4-1), απαντώντας άμεσα σε όλους τους επικριτές της ομάδας του, αλλά και του ιδίου: " Αξίζουμε περισσότερο σεβασμό, όχι από τη Λίβερπουλ, αλλά από τους ανθρώπους γενικά. Είμαστε μια καλή ομάδα. Έχουμε παίξει οκτώ παιχνίδια και έχουμε ισάριθμες νίκες, με 16 τέρματα, αλλά λέγεται ότι δεν μπορούμε να παίξουμε, ότι είμαστε μια ομάδα από κλόουν. Αυτό δεν είναι σωστό. Η ομάδα μου έδειξε μεγάλη προσωπικότητα, αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη ".

Τα "λιοντάρια" έχουν επιτύχει το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα, παρ’ όλα αυτά όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός αποκρίνεται ότι η ομάδα του δεν είναι τέλεια: " Δεν λέω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Λέω ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, με όσα μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει να έχει. Μεγάλη φιλοδοξία, αμυντική ποιότητα, επιθετική ποιότητα, ξεχωριστούς παίκτες, δημιουργικότητα ".

Ο Μουρίνιο έδειξε επιδεικτικά τον ηλεκτρονικό πίνακα που ανέγραφε το σκορ του αγώνα, ως περίτρανη διάψευση των ισχυρισμών του προπονητή της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεζ, ότι δηλαδή η Τσέλσι φοβάται, μετά την ισοπαλία στο Άνφιλντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεχίζοντας, παρέθεσε την εξής άποψη: " Πρέπει να αμύνονται ή να περιμένουν λάθος ή γκολ. Όταν παίζουν απέναντι μας, πρόσωπο με πρόσωπο, δεν μπορούν να κερδίσουν ".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση του τίτλου: " Η κούρσα για τον τίτλο δεν τέλειωσε. Μπορεί να έχουμε μερικούς βαθμούς περισσότερους από τις άλλες ομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή νομίζουμε ότι έχουμε προβλήματα. Αν ο Ράφα Μπενίτεζ λέει ότι έχουμε αδυναμίες, τότε κάτι θα ξέρει. Είναι μεγάλος προπονητής, αλλά ξέρω κι εγώ επίσης τις αδυναμίες της ομάδας μου. Όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ήταν απίθανος. Ο τρόπος που κυριαρχήσαμε στα πάντα, ήταν εκπληκτικός. Ο Τζο Κόουλ και ο Ντάμιεν Νταφ έδωσαν το σχήμα που θέλαμε και οι αλλαγές, Γκέρεμι και Ρόμπεν, άφησαν το "σημάδι" τους στο ματς ".

Τέλος, ο Ίβηρας προπονητής απάντησε στους ισχυρισμούς του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ, ότι η Τσέλσι αποδίδει βαρετό ποδόσφαιρο: " Έχουμε μια ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς, νίκες και τέρματα. Την περασμένη σαιζόν καταρρίψαμε κάθε ρεκόρ. Τι περισσότερο μπορεί να θέλουν οι άνθρωποι; Είναι κρίμα που ο Κρόιφ δεν ήταν εδώ να μας δει", κατέληξε, με φανερά σκωπτική διάθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK