Τσέλσι: Με απίθανο αυτογκόλ χάλασε τη μεταγραφή του Ζιγέχ

Ο δανεισμός του Χακίμ Ζιγέχ στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Τσέλσι κατά πάσα πιθανότητα θα χαλάσει με υπαιτιότητα των Μπλε.

Morocco's Hakim Ziyech looks on during the World Cup group F soccer match between Belgium and Morocco, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Χακίμ Ζιγέχ με τη φανέλα του Μαρόκου AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν αργά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών συμφώνησαν και προχώρησαν στο deal για τη μετακίνηση του Χακίμ Ζιγέχ στο Παρίσι με δανεισμό. Ωστόσο, η συμφωνία φαίνεται πως καταρρέει (αναμένεται έφεση της ΠΣΖ).

Βαριά ευθύνη για την διαφαινόμενη καταστροφή φέρεται να φέρει η αγγλική ομάδα. Καθόσον τα δύο κλαμπ ήρθαν σε συμφωνία πολύ αργά, η Τσέλσι αντί να επιδείξει ταχύτητα και ακρίβεια στην ανταλλαγή των εγγράφων, σύμφωνα με το GOAL έστειλ κατ' επανάληψη λάθος χαρτιά στη γαλλική πρωτεύουσα.

Συνέπεια των επαναλαμβανόμενων λαθών των Άγγλων ήταν τα περάσουν οι προθεσμίες και η μεταγραφή από τα αρμόδια όργανα να θεωρείται άκυρη. Πλέον, η ομάδα του Γκαλτιέ θα πρέπει να παλέψει για να σώσει την κατάσταση εάν σώζεται τέτοια ώρα. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που χαλάνε έτσι μεταγραφές του τελευταίου 24ώρου.

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία μέρα των μεταγραφών: Τα κορυφαία deal

Έντσο Φερνάντες: Ολοκληρώθηκε το μπαμ, έκλεισε στην Τσέλσι

Παρί: Έκλεισε στο... και πέντε τον Ζιγέχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK