Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο "τρελάθηκε" με την σύγκριση με την εποχή Τούχελ και τους έβαλε όλους στη θέση τους

Πως δεν πρέπει να γίνονται συγκρίσεις της τωρινής ομάδας της Τσέλσι με αυτής της περιόδου του Τούχελ ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Chelsea's head coach Mauricio Pochettino stands on the touchline during the English League Cup second round soccer match between Chelsea and AFC Wimbledon at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Aug. 30, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι AP

Ριζικές αλλαγές έχουν γίνει στην ομάδα της Τσέλσι με την άφιξη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο.

Οι μπλε έχουν προχωρήσει σε κανονική ανοικοδόμηση του ρόστερ, κάτι που βέβαια έχει αρχίσει ήδη από την ανάληψη της ηγεσίας της ομάδας από τον Τοντ Μπέλι όπου μέσα σε τρεις μεταγραφικές περιόδους έχει ξοδευτεί κάτι παραπάνω από 1 δις ευρώ.

Για την αλλαγή πλεύσης της Τσέλσι και την γενικότερη περίοδο προσαρμογής ρωτήθηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με αφορμή και τη σύγκριση που γίνεται το τελευταίο διάστημα με την ομάδα της Τσέλσι επί εποχής Τόμας Τούχελ.

"... Ο Τόμας Τούχελ ήρθε στη Τσέλσι σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ, ένα πρότζεκτ το οποίο ήταν ήδη χτισμένο. Εμείς ήρθαμε εδώ και διαχειριζόμαστε ένα πρότζεκτ του οποίου η βάση έχει αλλάξει, αυτό το κάνει διαφορετικό..."