Τσέλσι: Ο Σιμεόνε χτυπάει "λαβωμένο" παικταρά του Πότερ

Στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής βρίσκεται ο Ενγκολό Καντέ σύμφωνα με δημοσίευμα της MUNDODEPORTIVO.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone waits for the start of the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν AP

Μεγάλή πρωταγωνίστρια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουάριου ήταν η Τσέλσι η οποία ξόδεψε για μεταγραφές συνολικά ένα ποσό κοντά στα 360.000.000 ευρώ, με αποκορύφωμα τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες από τη Μπενφίκα αντί 121.000.000 ευρώ.

Οι "μπλε" ενισχύθηκαν σε όλες τις θέσεις και πλέον είναι "αναγκασμένοι" να παραχωρήσουν παίκτες είτε με μεταγραφή είτε με τη μορφή δανεισμού καθώς οι επιλογές σε κάθε θέση είναι αρκετές.

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι είναι και ο Ενγκολό Καντέ του οποίου το συμβόλαιο με τη Τσέλσι εκπνέει σε λίγους μήνες.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμού, τα οποία μάλιστα του στέρησαν και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μάλιστα, την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει με τη Τσέλσι μόλις δύο συμμετοχές.

Μία από τις ομάδες που αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του είναι, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή θα παίξουν, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, και οι συμπατριώτες του,, που αγωνίζονται στην ομάδα, Λεμάρ και Γκριεζμάν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ποιοι παίρνουν πρωτάθλημα εάν η Σίτι γίνει Γιουβέντους

"Σεισμός" στην Μάντσεστερ Σίτι: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για εκατοντάδες παραβάσεις

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι θέλει να κλέψει το διάδοχο του Μπούσκετς από τον Πεπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK