Τσέλσι: Ο Τιάγκο Σίλβα τα άφησε όλα ανοιχτά για το μέλλον παρά τις φήμες για Βραζιλία

Για το τέλος της καριέρας του μίλησε ο Τιάγκο Σίλβα λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως θέλει να χαρεί τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την Τσέλσι.

Τσέλσι: Ο Τιάγκο Σίλβα τα άφησε όλα ανοιχτά για το μέλλον παρά τις φήμες για Βραζιλία
Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τσέλσι διανύει ο Τιάγκο Σίλβα και σε δηλώσεις ανέφερε πως πρέπει σιγά σιγά να συμβιβαστεί με την ιδέα της ζωής μετά το ποδόσφαιρο καθώς το τέλος μοιάζει κοντά.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος Βραζιλιάνος αμυντικός ανέφερε σε δηλώσεις του πως θέλει να απολαύσει τις στιγμές με την Τσέλσι μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς φτάνει προς το τέλος της καριέρας του και πρέπει να κατασταλάξει στο ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του.

Θυμίζουμε πως παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον Σίλβα να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Βραζιλία για λογαριασμό της Φλουμινένσε, ομάδα η οποία τον ανέδειξε και να ολοκληρώσει εκεί την πολυετή καριέρα του, κάτι που βέβαια ο ίδιος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει.

"...Το τέλος της καριέρας μου είναι κοντά και δεν είναι εύκολο. Αυτή τη στιγμή έχω την ευκαιρία να παίξω και να εξαντλήσω τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου με την Τσέλσι. Πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζω τη ζωή μου και εκτός ποδοσφαίρου..."

Θυμίζουμε πως ο Τιάγκο Σίλβα έγινε κάτοικος της Τσέλσι το καλοκαίρι του 2020 μετά από τη λήξη της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Αυτές είναι οι 4 μεγάλες επιδόσεις του Λίο που δύσκολα θα "σπάσουν"

Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ πήρε μέσα σε λίγες ώρες και δεύτερο σπουδαίο βραβείο

Ίντερ: Ο Λαουτάρο σπάει όλα τα κοντέρ και οι νερατζούρι τον "δένουν" για πάντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK