Τσέλσι: Οι μπλε νίκησαν με δύο σκόρερ που είχαν "ξεχάσει" τον δρόμο προς τα δίχτυα

Οι Μικάιλο Μούντρικ και Αρμάντο Μπρόχα ήταν οι σκόρερς των δύο γκολ της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Φούλαμ με τους δύο παίκτες να έχουν καιρό να έρθουν σε επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Chelsea's head coach Mauricio Pochettino stands on the touchline during the English League Cup second round soccer match between Chelsea and AFC Wimbledon at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Aug. 30, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι AP

Την δεύτερη της νίκη στην Premier League πέτυχε η Τσέλσι, αυτή τη φορά κόντρα στη Φούλαμ, έχοντας για σκόρερ δύο παίκτες που για διαφορετικούς λόγους είχαν καιρό να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο λόγος για τους Μικάιλο Μούντρικ και Αρμάντο Μπρόχα. Ο μεν Ουκρανός σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι από τότε που πήρε μεταγραφή στην ομάδα τον περασμένο Ιανουαρίο και γνώρισε την αποθέωση από συμπαίκτες και προπονητές.

Από την πλευρά του ο Μπρόχα είχε πετύχει το πρώτο και τελευταίο του τέρμα με τους "μπλε" τον περασμένο Οκτώβρη. Έπειτα, έμεινε σε αρκετά παιχνίδια εκτός δράσης κυρίως λόγω τραυματισμού.

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το γκολ κάτι που αποδεικνύειι και το γεγονός πως σημείωσε μόλις 1 τον μήνα Σεπτέμβρη και αυτον κόντρα στην Μπράιτον για το Carabao Cup.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάμπι Αλόνσο: Η Λεβερκούζεν έκανε την κίνηση ματ με τον παίκτη που απογείωσε ο Ισπανός

Ο Μπέκαμ έκανε ταξίδι αστραπή για να φέρει άλλον έναν παικταρά στο Μαϊάμι

Νεϊμάρ: Σε "χωράφι" θα παίξει η Αλ Χιλάλ για το Champions League Ασίας, το σχόλιο του Βραζιλιάνου

News 24/7

24MEDIA NETWORK