Τσέλσι: Περιμένει απόφαση - κλείδι της Παρί και κινείται για Νεϊμάρ

Να ξανασυνεργαστεί με τον Νεϊμάρ φέρεται πως θέλει ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και σύμφωνα με την Parisien περιμένει να παρθεί άμεσα μία απόφαση.

PSG's Neymar warms up prior to a French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Stade Louis II in Monaco, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Νεϊμάρ σε προθέρμανση της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Πολλές αλλαγές έχουν λάβει χώρα στο ρόστερ της Τσέλσι μετά από την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η ομάδα του Τοντ Μπέλι έχει καταφέρει να ισοσταθμίσει έσοδα και έξοδα με κάποιες μεγάλες πωλήσεις παικτών που έκανε, κυρίως σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και δεν αποκλείεται άμεσα να προχωρήσει σε ηχηρές κινήσεις.

Ο λόγος για τον Νεϊμάρ, για τον οποίο η Τσέλσι είχε ενδιαφερθεί και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Κελαϊφί μάλιστα να προσεγγίζει τον πρόεδρο Μποέλι, χωρίς όμως να βγει λευκός καπνός από τη συμφωνία.

Ωστόσο, οι "μπλε" δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια κίνηση και είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση εφόσον ο Βραζιλιάνος σταρ δηλώσει ότι θέλει να αποχωρήσει.

Φυσικά, αναμένουν και την απόφαση της Παρί, η οποία όπως αναφέρει το δημοσίευμα παραμένει αναποφάσιστη για την περίπτωση του 31χρονου.

Τη φετινή σεζόν ο Νεϊμάρ έχει πετύχει 18 γκολ και έχει μοιράσει 17 ασίστ σε 29 παιχνίδια .

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Η φώτο του Ονανά που δείχνει deal Γιουνάιτεντ - Ίντερ

Ο Νάνι επιστρέφει Ευρώπη για χάρη ομάδας "έκπληξη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK