Τσέλσι: Πρώην παίκτης της αρνείται την επιστροφή, για χάρη του Μουρίνιο

Πώς αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στους στόχους του με τη Ρόμα αλλά στο μέλλον όλα είναι πιθανά, είπε σε δηλώσεις του ο Τάμι Έιμπραχαμ.

Roma's head coach Jose Mourinho gestures during a Group C Europa League soccer match between Betis and Roma at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 13, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/JOSE BRETON

Στη Ρόμα, υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο, αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2021 ο Τάμι Έιμπραχαμ, με την ιταλική ομάδα να τον αγοράζει αντί 40.000.000 ευρώ από την Τσέλσι.

Ο 25χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής βρήκε τον εαυτό του με τον Special One στον πάγκο κάτι που έχει κάνει τους μπλε να σκέφτονται να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα επαναγοράς ύψους 80.000.000 ευρώ που έχουν βάλει στον ποδοσφαιριστή.

Για αυτό το ενδεχόμενο ρωτήθηκε ο ίδιος ο Έιμπραχαμ ο οποίος ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αφοσιωμένος στη Ρόμα αλλά όλα είναι πιθανά.

"...Ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι αφοσιωμένος στη Ρόμα. Δεν έχω άλλα πλάνα. Μπορεί να μείνω στη Ρόμα για τα επόμενα 10 χρόνια, μπορεί και όχι. Ποτέ δεν ξέρεις..."

Πάντως, η περίπτωση Έιμπραχαμ βρίσκεται σε άμεση σχέση με αυτή του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Τσέλσι, με την ομάδα του Τοντ Μπέλι να μην έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να καλύψει τις απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ένας Έλληνας στους GOAT παίκτες του Football Manager

Μπαρτσελόνα: "Χάνει" το γήπεδο της, ο λόγος

Ρονάλντο: Θαυμαστής έκανε "CIU" και ο CR7 "λύγισε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK