Τσέλσι σε Άρσεναλ: "Ξεχάστε το για Τσεχ"

Η Τσέλσι ξεκαθάρισε στην Άρσεναλ ότι δεν πρόκειται να της πουλήσει τον Πετρ Τσεχ.

Τσέλσι σε Άρσεναλ: "Ξεχάστε το για Τσεχ"

Με την έλευση του Τιμ Κουρτουά στο Λονδίνο και την Τσέλσι, ο Πετρ Τσεχ έχασε την θέση του βασικού τερματοφύλακα, που κατείχε για 10 χρόνια. Επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από τον σύλλογο, προκειμένου να ξαναπάρει φανέλα βασικού, με την Άρσεναλ να τον έχει βάλει στο "ραντάρ" της.

Όπως εκμυστηρεύτηκε όμως άνθρωπος της Άρσεναλ στην αγγλική ιστοσελίδα "goal", η Άρσεναλ έφαγε "πόρτα" για την απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο: "Ο Τσεχ είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο και θα ήταν τέλειο να τον υπογράφαμε, αλλά το μήνυμα από την Τσέλσι ήταν να μην χάνουμε τον χρόνο μας με την περίπτωση του".

Ο λόγος έγκειται στο γεγονός πως η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Τσέχο τερματοφύλακα σε ομάδα που την ανταγωνίζεται για την διεκδίκηση του τίτλου. Η Άρσεναλ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση 14.000.000 ευρώ για να φέρει στο "Emirates" τον 32χρόνο, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Η επιθυμία του Τσεχ να αγωνιστεί σε σύλλογο της πρώτης γραμμής είναι δεδομένη και η Αρσέναλ μπορεί να καλύψει τις προσδοκίες του. Τροχοπέδη στην υπόθεση είναι το "εμπάργκο" της Τσέλσι, η οποία θα προτιμούσε να τον πουλήσει στο εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK