Τσέλσι: Σε νέους μπελάδες

Τσέλσι: Σε νέους μπελάδες

Κατηγορούμενη ενώπιον της Αγγλικής Ομοσπονδίας θα βρεθεί εκ νέου η Τσέλσι. Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, οι Λονδρέζοι θα καθίσουν στο εδώλιο διότι έχουν υποβάλει ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές τους σε ιδιωτικούς ελέγχους περί απαγορευμένων ουσιών.

Βάσει των όσων απορρέουν από την ισχύουσα ποδοσφαιρική νομοθεσία τέτοιες ενέργειες απαγορεύονται δια ροπάλου, οπότε η Τσέλσι καταστρατήγησε για μια ακόμη φορά τους κανόνες. Πλέον, η νομική υπηρεσία των πρωταθλητών καλείται μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου να σχεδιάσει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί, ύστερα από το χρονικό περιθώριο που τους χορηγήθηκε.

Και αν από τη συγκεκριμένη κλήση σε απολογία προκαλούνται ερωτηματικά, καλό θα είναι να αναφερθεί πως η απόφαση της FA έχει παρθεί προκειμένου οι ομάδες να μην συγκαλύπτουν "παρανομίες" ποδοσφαιριστών.

Αξίζει πάντως να γραφεί πως ουδέποτε στο παρελθόν έγινε γνωστό πως η Τσέλσι επεδίωξε να αποκρύψει παρόμοιο περιστατικό. Πρόσφατες είναι, άλλωστε, οι υποθέσεις με τους Αντριάν Μούτου και Μάρκο Μπόσνιτς, οι οποίοι "πιάστηκαν" να έχουν κάνει χρήση κοκαΐνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK