Τσέλσι: Τεράστια έκπληξη! Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ποτσετίνο για αντι-Κέπα

Πρόταση ύψους 17.5 εκατομμυρίων ευρώ στην New England του MLS για την αγορά του Τζόρτζιε Πέτροβιτς κατέθεσε η Τσέλσι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP

Τον διάδοχο του Κέπα Αριζαμπαλάγκα, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης αντί του ποσού του 1.000.000 ευρώ, αναζητά η Τσέλσι και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο τον βρήκε στο πρόσωπο τερματοφύλακα του MLS.

Ο λόγος για τον Σέρβο τερματοφύλακα της New England, Τζόρτζιε Πέτροβιτς για τον οποίο η ομάδα του Τοντ Μπέλι κατέθεσε πρόταση ύψους 17,5 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον αναμένει την απάντηση της ομάδας του MLS.

Θυμίζουμε πως ο Πέτροβιτς είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας που κάνει δικό της η Τσέλσι μετά από τον Ρόμπερτ Σάντσες, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπράιτον αντί του ποσού των 22.000.000 ευρώ

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK