Τσέλσι: Θέλει τερματοφύλακα με... θέμα στα βολέ

Για την απόκτηση του Αντρέ Ονάνα αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Τσέλσι σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Κέπα ή Μεντί, σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ιδιαίτερα ενεργή ήταν η Τσέλσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ξόδεψε ποσό άνω των 360.000.000 ευρώ μόνο για αγορές ποδοσφαιριστών.

Πλέον, η αγγλική ομάδα με αφορμή και την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει, εξετάζει τις μεταγραφικές της κινήσεις εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Μία από τις θέσεις που οι ιθύνοντες της ομάδας δεν αποκλείεται να ενισχύσουν είναι αυτή του τερματοφύλακα παρά το γεγονός πως κάτω από τα γκολποστ βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Κέπα και Μεντί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes, ένας από τους τερματοφύλακες που οι άγγλοι εξετάζουν είναι ο Αντρέ Ονάνα της Ίντερ ο οποίος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ, πρωταγωνίστησε για... λάθος λόγους.

Θυμίζουμε, πως ο Καμερουνέζος γκολκίπερ ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή και την ομοσπονδία της χώρας καθώς δεν έκανε καλά βολέ.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόταση στην Ίντερ για τον Ονάνα, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2027 αναμένεται να γίνει μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Κέπα, Μεντί.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Το αφεντικό τρελάθηκε! Έτοιμη για μεταγραφή 180 εκατ.

Μπαρτσελόνα: Παλιός της γνώριμος βρέθηκε στα αποδυτήρια και άρχισαν οι φημές

Τρελάθηκε η Παρί και πάει να πάρει Κβαρατσχέλια με το Εμπαπέ way

News 24/7

24MEDIA NETWORK