Τσέλσι: Το μεγαλύτερο αστέρι της αφού "ξενέρωσε" με τους Μπλε έκανε "απρόβλεπτή" συμφωνία

Ατζέντη άλλαξε πριν λίγες εβδομάδες ο Μέισον Μάουντ. Αναμένονται νέες επαφές με την Τσέλσι χωρίς να υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για την επίτευξη συμφωνίας.

Chelsea's head coach Graham Potter looks on ahead of the English FA Cup soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Γκράχαμ Πότερ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα AP

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Μέισον Μάουντ στη Τσέλσι καθώς οι συζητήσεις του ποδοσφαιριστή με την αγγλική ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν "παγώσει".

Σύμφωνα με tweet του γνωστού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο νεαρός Άγγλος ποδοσφαιριστής προχώρησε σε άλλη μία κίνηση που δείχνει πως θέλει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες εβδομάδες έλυσε τη συνεργασία του με το παλιό του γραφείο που τον εκπροσωπούσε και διόρισε ως νέο του ατζέντη τον Νέιλ Φιούινγκς.

Ο νέος ατζέντης του Μάουντ αναμένεται να έχει κάποιες επαφές με τους ιθύνοντες της Τσέλσι αλλά τα δεδομένα δύσκολα θα αλλάξουν καθώς το οικονομικό χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι τεράστιο.

Θυμίζουμε, ότι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μεγάλο φαβορί είναι μία από τις μεγάλες αντιπάλους των Μπλε στην Premier League.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Τα δεδομένα άλλαξαν, αυτές είναι οι απαιτήσεις της για Φέλιξ

Τεν Χαχ: Είχε κάνει τρελή πρόβλεψη για Μαρσιάλ και Ράσφορντ το καλοκαίρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK