Τσέλσι: "Ξεσπάθωσε" ο Τέρι

Τσέλσι: "Ξεσπάθωσε" ο Τέρι
Την αντίθεση του στις απόψεις που θέλουν την Τσέλσι να είναι βαρετή ομάδα εξέφρασε ο αρχηγός της ομάδας. Ο Τζον Τέρι υπεραμύνθηκε των τακτικών του Ζοζέ Μουρίνιο, οι οποίες έχουν φέρει τους "μπλε" στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με επτά συνεχόμενες νίκες και μόλις ένα γκολ παθητικό.

"Παίζουμε αρκετά καλά και όχι βαρετά όπως λένε κάποιοι. Αν είμαστε έτσι, τότε πως ψήφισαν τρεις παίκτες της ομάδας στην καλύτερη ενδεκάδα του κόσμου για την περυσινή περίοδο", ήταν τα πρώτα λόγια του Τέρι.

H πρωταθλήτρια Αγγλίας βρίσκεται ήδη δέκα πόντους μακριά από την Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα που βρίσκεται σε...επαφή μαζί τους. Μόνο η Τσάρλτον βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από τους Λονδρέζους (-6), αλλά δύσκολα θα μπορέσει να μπει σε κούρσα πρωταθλητισμού.

"Πως μπορούμε να είμαστε βαρετοί με παίκτες όπως οι Ρόμπεν, Νταφ, Κόουλ, Ράιτ-Φίλιπς, Ντρογκμπά, Κρέσπο, Λαμπάρντ, Εσιέν, Μακελελέ...ή ακόμα και τον Τέρι. Φυσικά και θα παίξουμε σε βαρετά παιχνίδια, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι παίρνεις τρεις πόντους, είτε νικήσεις με 1-0, είτε με 4-0. Εχουμε κορυφαία φόρμα, πνευματικότητα, οργάνωση και ομαδικό πνεύμα. Αυτά τα στοιχεία δεν αγοράζονται", τόνισε ολοκληρώνοντας ο διεθνής αμυντικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK