ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιώλης: “Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο”

Σαν μία χρονιά με ανεπανάληπτες στιγμές, χαρακτήρισε τη φετινή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Σάκης Τσιώλης.

Τσιώλης: “Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο”

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” αμέσως μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, τόνισε πως: ” Θέλαμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά, η οποία ήταν γεμάτη ανεπανάληπτες στιγμές για την ομάδα μας. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και τον κόσμο που ήταν τόσο κοντά μας και είμαι διπλά χαρούμενος που μέσα σε τόσες δύσκολες στιγμές, εμείς συνεχίζουμε να χαμογελάμε”.

Αναφερόμενος στη νίκη επί των “λιονταριών”, ο Σάκης Τσιώλης είπε: ” Παίξαμε πολύ καλά και δίκαια νικήσαμε. Περάσαμε στην φάση των 8 και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που σεβόμαστε πολύ και τον κοιτάμε με σοβαρότητα. Από δω και πέρα όλα είναι ανοιχτά, αφού οι αγώνες θα είναι διπλοί. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ μετά τις γιορτές και να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι. Είναι ιερή υποχρέωσή μας, απέναντι στον κόσμο και στον πρόεδρό μας”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο θέμα των μεταγραφών, ξεκαθαρίζοντας πως: ” Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που θα ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας. Αυτοί που θα έρθουν θα προσαρμοστούν στην ομάδα και όχι η ομάδα σε αυτούς”.

Τέλος, ο τεχνικός των Βολιωτών σχολίασε και την κίνησή του να συγχαρεί τον Ουμπίντες, όταν με μία σέντρα κόντεψε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, λέγοντας πως: “Στο ποδόσφαιρο χρειάζονται παίκτες με φαντασία”.

Για μία ακόμα φορά ο Σάκης Τσιώλης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον νεαρό Μητρόπουλο και ο 20χρονος μέσος δεν τον απογοήτευσε: “Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, παρά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάκη Τσιώλη. Μου έδωσε την ευκαιρία και δεν θέλω να τον απογοητεύσω”.

Αναφορικά με τον αγώνα και τη νίκη τους με 2-0, ο νεαρός Μητρόπουλος δήλωσε πως: “Προερχόμασταν από μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Πανθηανϊκό για το πρωτάθλημα και θέλαμε να δώσουμε μία συνέχεια. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ”.

Κοκότοβιτς: “Με ικανοποίησαν οι νέοι”

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς είχε προαναγγείλει τις διαθέσεις του για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα, θέλοντας έτσι να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο Σέρβος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα των νεαρών παιδιών που έπαιξαν, τονίζοντας πως: ” Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου έπαιξαν ποδοσφαιριστές νεαροί σε ηλικία, με σκοπό να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται. Με ικανοποίησαν αρκετά και ο Τρινταφύλλου και ο Μουσικάκης. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για τη νίκη και την πρόκριση”.

Από τη μεριά του ο Άρης Γαλανόπουλος, εμφανώς απογοητευμένος είπε: “Καταφέραμε να ελέγξουμε λίγο το ρυθμό, όμως κάποιες αλλαγές μας αποσυντόνισαν. Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας, ήρθαν τα γκολ. Πρέπει να ξεκουραστούμε εν όψει του δεύτερου γύρου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK