Τσιώλης: "Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να δοθούν δέκα πέναλτι"

Ο Προπονητής του Θρασύβουλου, Σάκης Τσιώλης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM 94.6" και αναφέρθηκε στον αγωνα με τον Ολυμπιακό, την καλή εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και το πέναλτι που κέρδισε ο Ντουντού.

Τσιώλης: "Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να δοθούν δέκα πέναλτι"
"Είμαστε πλέον συνηθισμένοι. Ήταν το έκτο παιχνίδι στη φετινή περίοδο που χάνουμε με τον ίδιο τρόπο. Νομίζω πως η φάση με τον Καραμαλίκη ήταν η φάση του αγώνα για τον Θρασύβουλο. Προσπαθούμε να περάσουμε μια φιλοσοφία στην ομάδα καθώς δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει με ποιον αντίπαλο παίζουμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε και πάντα όταν έχουμε την μπάλα εμείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια και στην αντίθετη πλευρά όταν δεν έχουμε την μπάλα να παίζουμε καλή άμυνα. Χθες είχαμε κάτι τέτοιες συμπεριφορές, ενδεχομένως μετά το 1-1 και όταν πλησίαζε το παιχνίδι προς το τέλος και μετά τη φάση του Καραμαλίκη, αρκεστήκαμε και στην ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα μετά το 75', η άμυνά του ήταν ανοικτή και υπήρχε απειθαρχία στο παιχνίδι του. Εκεί μπορούσαμε με μια εύκολη πάσα και μια αποφασιστική κίνηση να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ. Είπα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι πως αν δεν κάνουμε δύο γκολ δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πιστέψαμε και όλη την εβδομάδα δουλέψαμε προς αυτή την κατεύθυνση δυστυχώς όμως δεν βγήκε", τόνισε χαρακτηριστικά για να αναφερθεί στη συνέχεια στη φάση του πέναλτι:

"Πρώτα από όλα ο παίκτης δεν έπρεπε να τον αφήσει να μπει στην περιοχή και δεν έπρεπε να τον αφήσει να μπει μπροστά του. Ξέραμε κι είχαμε πει πριν το παιχνίδι πως έπρεπε να προσέξουμε τις επαφές μέσα στην περιοχή. Η συγκεκριμένη φάση είχε την ολιγωρία του παίκτη να διεκδικήσει την μπάλα και επαφές σαν αυτή γίνονται δέκα σε κάθε παιχνίδι. Θα έπρεπε να δοθούν δέκα πέναλτι με αυτή τη λογική. Έγινε η φάση πήγε η μπάλα στον κατάλληλο παίκτη εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και την απειρία του δικού μας παίκτη και έγινε αυτό το πέναλτι και τελείωσε".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Έχουμε ένα πλεονέκτημα στον δεύτερο γύρο καθώς έχουμε 9 παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και ευελπιστούμε σε αυτά να κάνουμε 7 νίκες. Με επτά νίκες είμαστε το παιχνίδι της παραμονής. Χρειαζόμαστε έμπειρους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK